Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért jó öblítőt használni...

Miért jó öblítőt használni mosáskor?

Figyelt kérdés

Soha nem használtam és szeretnék választ kapni erre, hogy miért jó használni, azon kívül hogy jó illata lesz a kimosott ruháknak. Vagy ez csak marketingfogás és csak az illatot fizetem meg 1-2000 forintért?

Esetleg kinek mi vált be?

2021. jún. 9. 07:18
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
71%
6-os vagyok: én is úgy értettem, hogy a koncentrátumból is ugyanannyit tesznek, mint a nem koncentráltból. Ahogy látom a social médiában nagyon elterjedtek az ezek a vegyi anyagok. Múltkor láttam, hogy egy hölgyike tett illatgyöngyöt, 2 mosókapszulát a dobba, csurig töltötte az adagolót öblítővel. És még büszke is volt magára. 😄
2021. jún. 9. 11:13
 12/45 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer mostam öblítő nélkul mert elfogyott ....soha többet.Hülye tapintása van és ilyen merevek a ruhák.Az öblítő lágyítja,puha lesz tőle a ruha.
2021. jún. 9. 12:40
 13/45 anonim ***** válasza:
33%
Én mindenhez ecetet használok.
2021. jún. 9. 14:23
 14/45 anonim ***** válasza:
39%
Kiöblíti a mosószermaradványokat, illetve puhább lesz a ruha. A "szagos" öblítőket én se szeretem, de az említett okok miatt használok olyat ami vegyszermentes és a lehető legenyhébb, természetes illata van.
2021. jún. 9. 15:10
 15/45 anonim ***** válasza:
46%
Alapesetben semmilyen öblítőszer nem kellene. Viszont akkor több vízben többször kellene kiáztatni a mosószert, ami csúnya dolognak lett titulálva. Hát adnak a ruhának egy ellentámadást amivel semlegesítik a lúgos mosószer-kémhatást. Így nem érzed... Az ecet is ugyanezt csinálja. A szagosítók, pihepuhasítók már a marketingrészleg vakítása, nem a tisztára mosás közvetlen kelléke.
2021. jún. 9. 15:33
 16/45 anonim ***** válasza:
45%
15: no, ezt csinálom én. Olyan a mosógépem, hogy tudom módosítani az öblítéshez használt víz mennyiségét és hozzá tudok tenni minden programhoz extra öblítést is. Így rendesen ki lesz öblítve a mosószer. Még mindig jobb, mint egy, az élővilágot károsító újabb vegyszer beleöntése a vízbe.
2021. jún. 9. 17:07
 17/45 anonim ***** válasza:
76%

Akik ecetet használnak: hogy nem lesz ecetszagú a ruhátok? Én próbáltam már, és tiszta ecetszagú volt... Nem hiszem, hogy sokat használtam és azért...

Azért kérdezem, mert én is szívesebben használnék valami mást az öblítő helyett, de nekem is az a tapasztalatom, hogy öblítő nélkül merev lesz a ruha.

2021. jún. 9. 18:14
 18/45 anonim ***** válasza:
65%
Ecetszagú az övék is, csak már megszokták…
2021. jún. 9. 19:05
 19/45 anonim ***** válasza:
24%
Dehogy ecetszagú, egy mosáshoz kb 2cl 20% ecetet töltünk
2021. jún. 9. 19:57
 20/45 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem pedig ecetszagú, bolyhos, durva tapintású az ecettel öblített ruha!
2021. jún. 9. 20:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!