Másnak is szokott be telni a pohár a mindennapi otthoni feladatoktól?
És inkább kínozzátok magatokat és egymást, minthogy felvegyetek heti 1-2 alkalomra egy bejárónőt?
A mai világban ez már nem megfizethetetlen, és nem is luxus. Külföldön meg pláne.
Én pl. alig tudok rosszabbat elképzelni annál, mint hogy egy vadidegen mászkáljon az otthonomban.
Mondjuk én nem is érzem kínnak a házimunkát, de én pl. tök megértem azokat akik nem akarnak takarítót.
(Ráadásul pár ismerősöm próbálkozott ilyennel, de nem végeztek normális munkát a takarítók - és nem mindenhol van belőlük óriási választék, hogy akkor majd a következő szebben dolgozik.)
Én pedig annál rosszabbat nem tudok elképzelni, hogy 10-12 óra munka mellett hétvégente a házat suvickoljam, vagy hajnalban feküdjek le mert a konyhát kell takarítani egy étkezés után.
De tiszteletben tartom a véleményed, és nem pontozlak le azért, mert a te nézeted más mint az enyém.
Jah, én csak 8 órát dolgozok és olyan napi max 30 perc ráfordítással tisztán tudom tartani a házat.
Ha csak aludni járnék haza, és sok idő lenne a házimunka akkor lehet hogy másképp látnám.
Nem így voltunk nevelve, nem így szoktuk meg, nem veszünk fel senkit hogy egy idegen takarítson utánunk. Majd ha nem kell ennyire figyelni a gyerekre, akkor több energia marad másra.
Ugyanígy gondolom én is.
Csak itt az emberek nem tudják a másik véleményét tisztában tartani.
Ne értsétek félre, nem büdös a munka, de komolyan mondom sosem érek a végére. A párom nagyon ritkán pakol el maga után, e miatt szinte folyton szidom a fejét, de nem ér oda neki,hogy fürdés után a cuccait a szennyesbe vagy éves után legalább a mosdóba pakoljon el és törölje le az asztalt. Kicsi a lakásunk, igy jó formán minden zugában "élünk". Mosogató gép nem fér be sajna, csak ha új konyhát veszek. Bejáró nőt nem szeretnék, max ha lesz egy kertes házam és segítség kell.
A kérdésre hogy mégis mit csinálok egész nap néha én is szeretném tudni a választ,de gondolatod hogy nem szeretném egész nap a napomat takarítással tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!