Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Másnak is szokott be telni a...

Másnak is szokott be telni a pohár a mindennapi otthoni feladatoktól?

Figyelt kérdés
Totál elegem van. Nem érkezem befejezni a takarítást és már megint minden retkes,repkednek a porcicák, megint tele a szennyes, a mosogató, úszik a fürdő, üres a fazék. Más is így van vele? Vagy én nem vagyok elég effektív? Igyekszek mindig mindent a helyére pakolni, de rajtam kívül még itt a férjem, aki finoman szólva tojik magasról a házi munkára, max havi egyszer elmosogat. +a gyerek aki hiába 1 éves de egy perc alatt szét dobálja a játékokat.
2020. okt. 5. 22:08
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
42%

És inkább kínozzátok magatokat és egymást, minthogy felvegyetek heti 1-2 alkalomra egy bejárónőt?

A mai világban ez már nem megfizethetetlen, és nem is luxus. Külföldön meg pláne.

2020. okt. 6. 09:20
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. alig tudok rosszabbat elképzelni annál, mint hogy egy vadidegen mászkáljon az otthonomban.

Mondjuk én nem is érzem kínnak a házimunkát, de én pl. tök megértem azokat akik nem akarnak takarítót.

(Ráadásul pár ismerősöm próbálkozott ilyennel, de nem végeztek normális munkát a takarítók - és nem mindenhol van belőlük óriási választék, hogy akkor majd a következő szebben dolgozik.)

2020. okt. 6. 09:23
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig annál rosszabbat nem tudok elképzelni, hogy 10-12 óra munka mellett hétvégente a házat suvickoljam, vagy hajnalban feküdjek le mert a konyhát kell takarítani egy étkezés után.

De tiszteletben tartom a véleményed, és nem pontozlak le azért, mert a te nézeted más mint az enyém.

2020. okt. 6. 09:39
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

Jah, én csak 8 órát dolgozok és olyan napi max 30 perc ráfordítással tisztán tudom tartani a házat.

Ha csak aludni járnék haza, és sok idő lenne a házimunka akkor lehet hogy másképp látnám.

2020. okt. 6. 09:44
 15/44 Beviz Elek ***** válasza:
27%

Nem így voltunk nevelve, nem így szoktuk meg, nem veszünk fel senkit hogy egy idegen takarítson utánunk. Majd ha nem kell ennyire figyelni a gyerekre, akkor több energia marad másra.

2020. okt. 6. 10:25
 16/44 anonim ***** válasza:
86%
Nem is értem a vita alapját... vannak emberek, akik szeretnek takarítani és nincs problémájuk azzal, hogy erre időt szánjanak, mert egyfajta kikapcsolódás nekik. Mások ezzel szemben igazi büntetésként élik meg, mert alapvetően ez egy monoton, idegőrlő munka, ami helyett ezer más mindent is lehet csinálni. Ettől még nem lesz senki lusta. Aki megteheti, és nem szeret takarítani, igenis kérjen segítséget, komolyan növeli az életminőséget.
2020. okt. 6. 10:45
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy gondolom én is.

Csak itt az emberek nem tudják a másik véleményét tisztában tartani.

2020. okt. 6. 10:47
 18/44 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre, nem büdös a munka, de komolyan mondom sosem érek a végére. A párom nagyon ritkán pakol el maga után, e miatt szinte folyton szidom a fejét, de nem ér oda neki,hogy fürdés után a cuccait a szennyesbe vagy éves után legalább a mosdóba pakoljon el és törölje le az asztalt. Kicsi a lakásunk, igy jó formán minden zugában "élünk". Mosogató gép nem fér be sajna, csak ha új konyhát veszek. Bejáró nőt nem szeretnék, max ha lesz egy kertes házam és segítség kell.

A kérdésre hogy mégis mit csinálok egész nap néha én is szeretném tudni a választ,de gondolatod hogy nem szeretném egész nap a napomat takarítással tölteni

2020. okt. 6. 13:14
 19/44 anonim ***** válasza:
76%
Hogy nem pakol el a társad, az inkább párkapcsolati probléma. Ha szép szó nem használt, vesd be, hogy nincs szex, amíg nem mosogat el :D
2020. okt. 6. 13:45
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sürgősen szoktasd rá a férjed, hogy vegye ki a részét a házimunkából. Ha te nem dolgozol, hanem "csak" a gyerekkel vagy otthon, akkor is alapnak kéne lennie, hogy legalább a maga dzsuváját takarítsa el, a koszos ruháját a szennyesbe dobja és ne a földre. Ha máshogy nem megy, ne takaríts el utána, hátha egy ponton leesik neki, hogy nincs tiszta alsógatyája.
2020. okt. 6. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!