Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lakásfelújítás két millióból?

Lakásfelújítás két millióból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lakásfelújítást tervezek a közeljövőben. Vidéki nagyváros, 4.emeleti 1+2 felszobas, 51 nm tégla lakásról van szó. Ami már ki van cserélve.az összes ablak, erkelyajto,illetve újak a lapradiatorok. Amit szeretnék: komplett fürdő felújítás,az egész lakás festése. Jelenleg nagyon régi festék van rajt. Egy idős holgy lakott benne. Szóval, gletteles, minden. Illetve az egész lakásban burkolat csere es a konyhába egy konyhabutor, ami igazából egy főző fülke, nagyon pici. Villanyrendszert átnézetem szakival, ahhoz nem kellett hozzányulni, csak a konnektorokat es a biztonsági fokapcsolot cserélte. Tudom, hogy ezt igy pontosan nem lehet kiszamolni es sok mindentől függ de akinek van tapasztalata, szivesen venném a véleményét, hogy érdemes nekiallnom-e ennyi felújítási kerettel. Az anyagokrol annyit, hogy nem tervezem a legolcsobb, leggagyibb dolgokat megvenni de nem is a max prémium minőség... Lesz időm akciokat lesni, mert nem sürget az idő. Továbbá a bontási munkákat megcsinaljuk mi. Szivesen veszem bárkitől az építő jellegű tapasztalatokat. Üdv
2018. aug. 24. 11:51
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Leírtam az előző hsz-ben.
2020. aug. 26. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!