Lakásfelújítás két millióból?
Szerintem ezekből a fürdő a legdrágább, főleg ha minőségibb anyagokat szeretnél. Ráadásul a bontásnál a csőrendszerrel tuti van mindig valami gond, amit cserélni kell, szóval kiszámíthatatlan a költség. Tus, vagy kád? Ez sem mindegy. Nem tudom, mennyi burkolatot kell cserélni, a minőségi burkolatok drágák, szakit meg alig találni, aki jól dolgozik. A burkolattól függ, mennyiért vállalják. Általában 4000-6000,- Ft/m2 és még erre jön a ragasztó, aljzatkiegyenlítő ára.
Mi most festetünk 60 m2-es lakást ajtókkal együtt, anyaggal együtt 400ezerért vállalták és ez még nagyon jó ár. Itt is csiszolni kell.
Ha kicsi a konyha, még a konyhabútor a legkevesebb.
A főzőfülkére (ha a gépeket nem cseréled) nagy szerencsével számíthatsz 150ezret, ha készen veszed a bútorokat.
Ha csináltatod, akkor 100ezerrel drágább, ez kb. a munkadíj.
A burkolás munkadíja 3500Ft/m2 (olcsón!) + anyag (csempe, mettlachi, ragasztó, stb)
A fürdőfelújítás alatt mit értesz?
Kád, mosdó, vécé, csövek cseréje, esetleg áthelyezés is?
Mert vannak szaniterek 30ezerért, de 300ezerét is.
A burkolásról már beszéltünk, a vizes munkadíját számolhatod napi 30-40ezerbe, de mindenhonnan kérj árajánlatot!
Festés az m2 árban van, de nem a lakás m2-e, hanem a falfelület és a plafon, mínusz ajtók-ablakok
Itt vannak árak:
Szerintem nagyon szűken és tényleg csak akciós anyagokkal belefér a keretedbe, de nagyon észnél kell lenned és ÁRAJÁNLATOK!!!
most már azért kezdtek megvigasztalni gyerekek :)
nekem nemsokára egy millióm lesz :)
A bejárati ajtó cseréjét nem úszod meg 100-ból.
Egy jobb minőségű, biztonságos ajtó már önmagában többe van.
Már amennyiben nem csak egy sima ajtólapot csináltatsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!