Mennyire szabalyos a hetvegi lakasfelujitas? Mennyire vagyunk kotelesek elviselni?
Jobb ha elviseled,előbb végeznek .Aki feletted lakik,az a saját otthonát alakitja ,amire te nem vagy képes,ezért vagy albérletben .A rossz májuság vezérel inkább .
Hívhatsz bárkit,nem fogják a munkát leállítani,mert tudják egy család otthonáról van szó .
Ha kitudódik ti vagytok a feljelentők,később alaposan be is fognak nektek tartani .A "hála" nem fog elmaradni .
Le van írja a házirendben hogy mettől meddig lehet.
Olvasd el.
Semmit. Ez minden társasház velejárója. Majd ha te felújítasz, ő ugyan úgy végighallgatja. Reggel 8 előtt és este 8 után azért nem illik zajongani.
Egy penthouse lakás nem hiába drágább. Ezt el kell fogadni.
Emlékszem, egyszer kint voltam egy ügyfélnél, épp elkezdtek vésni a munkások, amikor megjelent az ajtóban egy 40 körüli férfi. Kérdeztük mit segíthetünk, mire ő elmondta, hogy 12 órás éjszakás műszakból jött haza és szeretne aludni. Mondtuk neki, hogy sajnos ennél csendesebben nem vés a gép. Nézte az 5 burkolót, a tengernyi cuccot, a hiányzó ablakokat, aztán megjegyezte, elmegy az anyósához...
Sajnáltam de, ez van ilyenkor.
Sajnos nagyon kevés az épitőipari,főleg jó szakmunkás.
A felújitók viszont annak vannak kitévé,amikor időpontot mondanak a munkára azt kell elfogadni.Más időpontokban cégnél,vagy külföldön dolgoznak.
Ezt te honnan tudnád,még 1 csempét sem ragasztattál fel .
Úgy látom vannak mások is akik úgy látják ahogy én.
Én is felújitatok ,és egy lakó sem dühöng .
Drukkolnak,mennél előbb túl legyünk rajt .
Lesz olyan, hogy neked kell zajonganod másnak nem megfelelő időpontban. Akkor is hőbörögj majd...
Tolerancia... ezt a szót jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!