Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen színűre fessem a...

Milyen színűre fessem a falam? Napos kislakás. Semmi lakberendezési érzékem nincs.

Figyelt kérdés

Nem értek a lakberendezéshez, nem nekem való dolog. Vettem egy kislakást, aminek két, mindig fényes és napos szobája van, átlagos belmagassággal.

Melyek most a divatos színek, amik mennek egy harmincas férfi legénylakásához, és jól is néznek ki?

A mennyezetet is érdemes ilyenkor színnel festeni, vagy az fehéren divatos?

Én narancssárga falszínre gondoltam, de igazából gőzöm sincs az egészről.

Nem kell semmilyen bútorhoz, függönyhöz illeszkednie a színnek, a

berendezés is új lesz.

2022. jan. 2. 18:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Már a fekete sem feltétlenül tökéletes fekete (ugye elvileg minden szín összekeveréséből jön létre, de gyártótól is függ), így amikor fehéret keversz hozzá, bizony lehet ilyen vagy olyan szürke, barnásabb, kékesebb, zöldesebb, lilásabb... Persze önmagában csak szürkének látod, amíg hozzá nem raksz egy másik szürkét. De mondjuk egy barnásabb szürke is hidegebbnek hat, ha melegebb színt teszel mellé, míg egy kékesebb is melegebbnek, ha rásüt a nap.

[link]

[link]

2022. jan. 17. 20:51
 22/22 anonim ***** válasza:
1505 y10r ncs szinkodot merem ajánlani.
2022. jan. 25. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!