Milyen színűre fessem a falam? Napos kislakás. Semmi lakberendezési érzékem nincs.
Nem értek a lakberendezéshez, nem nekem való dolog. Vettem egy kislakást, aminek két, mindig fényes és napos szobája van, átlagos belmagassággal.
Melyek most a divatos színek, amik mennek egy harmincas férfi legénylakásához, és jól is néznek ki?
A mennyezetet is érdemes ilyenkor színnel festeni, vagy az fehéren divatos?
Én narancssárga falszínre gondoltam, de igazából gőzöm sincs az egészről.
Nem kell semmilyen bútorhoz, függönyhöz illeszkednie a színnek, a
berendezés is új lesz.
Ezek a mediterran szinek 20eve voltak divatosak.
Hagyd feherre és a kiegeszítökkel próbáld szinezni az ösdzhatast. Vagy esetleg egyetlen falat fess mws színűre...
Lakberendezős oldalakon nezegess fotókat, h mi tetszene igazan ...
Polifarbe-nak jó színei vannak, és ezt minden festélboltban kapni, de inkább nézd meg személyesen, és lehetőleg olyan helyen ahol van is lefestve velük valami. Én látatlanban megvettem ebből a "Fátyolkát" és kicsit rózsaszín a falon :), pasilakásban kicsit fura :D
Nálam a konyha narancssárga, de például a szobára meg zöldből a Hunyor van
Feher!!!
Egy falfeluletre mehet palmafas tapeta.
Minden egyszinu legyen. Padlo butor.
Most a szürke a menő, mindenféle hidegebb-melegebb és világosabb-sötétebb árnyalatban. Esetleg a bézs (azaz világosbarna) különböző fokozatai, ami még tartja magát. A mediterrán sárga, narancs, barack most kiment a divatból. Még a menta meg lila meg fáradt rózsaszín menő, de inkább az a nőies hálószoba, meg babaszobás vonalon megy. Férfiasnak meg az ilyen fekete, sötétkék, sötétvörös, sötétbarna, ritkábban sötétzöld színeket tartják, azaz az angolos bőrfoteles dolgozószoba feelinget :) De sok ötletet találhatsz pinteresten.
Egyébként meg tényleg a fehér a legpraktikusabb. Úgyis van elég szín egy lakásban, a padló, nyílászárók, bútorkárpitok is már gondolom nem fehérek, de ha akad benne szőnyeg, párnák, függönyök, képek... azokat meg könnyebb cserélgetni, mint festetni. És ha bármi gikszer van, mondjuk javítani egy képszög helyét, nem kell újrakevertetni egy egész vödörrel.
Lakásban fehér lenne nekem is.
Családi házban tudom nehezen elképzelni csak. Egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!