Drótkerítés aljára "kutyavédelem", miből érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
A kutyám rájött vénségére, hogy szét tudja játszani a drótkerítést, teljesen mindegy, ha egyesével rögzítem is az alsó vezérdróthoz úgy, hogy túlhajlítom mindkét véget. Nem szórakoznék tovább a drótkerítéssel, de csak egy-két, szerintem nem gazdaságos megoldás jut eszembe. Tudtok ötleteket adni? Természetesen nem óriási költségekkel gondoltam megoldani, sőt. :)jan. 23. 12:14
2/7 anonim válasza:
50 cm magas trapézlemez. Átfúrod, feldrótozod a meglévő dróthálóra. Kb. ez a legolcsóbb.
5/7 A kérdező kommentje:
Oh, nem említettem, beton az alja, a drótkerítés van veszélyben, meg a bolond kutya is, lassan nem is eszik mást.
jan. 23. 13:45
6/7 A kérdező kommentje:
#2 A trapézlemezt ahol vágva van mivel lehet korrózióvédeni hatékonyan?
jan. 23. 13:46
7/7 anonim válasza:
Szerintem a trapézlemez bőven elég 30 cm szélességben. A kutya az alsó 10 centin kezdi meg. Ha pedig nekifog leszedni az egészet, akkor meg úgyis mindegy.
Én ilyet akartam a drótháló aljára 30 cm-es csíkokban, de aztán a szomszéd csinált egy teli kerítést:
Az ilyennél a kutya nem jön rá, hogy felülről is meg lehetne kezdeni. Alul meg jól hozzá lehet kötni a vezérdróthoz. (Úgy kell vágni, hogy közvetlenül a vízszintes betonvas alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!