Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szoba belső falát érdemes...

T Sunny kérdése:

Szoba belső falát érdemes szigetelni,ha igen mivel? Külseje már van 8cm nikecell de még mindig hideg és penészedik.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha belül szigeteled, akkor csak penészedni fog
tegnapelőtt 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Rossz a kivitelezés
tegnapelőtt 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

8 cm nem kevés, ott valami más baj van. Én is a trehány kivitelezésre gondolok, sajnos bőven látni ilyet.

Belülre ne tegyél szigetelést, a fal nem fog átmelegedni, pillanatok alatt kihül a szoba, ahogy leáll a fűtés. Szerintem rém rossz az ilyen szobáknak a hőérzete.

tegnapelőtt 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
A födém le van szigetelve? Az többet számít mint a falak szigetelése. Nekem is meglepő de ezt mondják a szakértők.
tegnap 02:44
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
#4 A meleg felfele törekszik így valószínű a szakértők jól tudhatják. #3 Hogy lehet trehányul kivitekezni hogy penészedést okozzon?
tegnap 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl. ujjnyi hézagok vannak a táblák között. Hiába hálózták be, a szigetelés pont olyan gyenge, mit a sose be nem gombolt télikabát.
tegnap 21:14
 7/7 mindentudó99 ***** válasza:
Pár ilyen volt nálam. Kifújta habbal aki csinálta
tegnap 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!