Szeretnék egy telepített lakókocsit nikecellel szigetelni utánna lekőporozni megoldható dübelezés nélkül mennyire hatékony És Mi kell hozzá?
Nekem ez eléggé elképzelhetetlen.
Egyrészt egy lakókocsi kívülről lemez szokott lenni. Ha körbecsomagolod, akkor mit csinálsz a tetőn? Bitumen, vagy mi lesz rajta?
Nem tudom, hogy tudsz rögzíteni, milyen ragasztó fog lemezhez ragadni, ami ráadásul az EPS-t nem eszi meg.
Mit csinálsz a rengeteg élnél (kerékjárat, egyéb ívek)? Ez nekem nagyon csúnya gányolásnak tűnik.
De van még ezer más kérdés is, pl a nyílászárókat hogy teszed hőszigetelővé? Mert nem sok értelme van a nikecellnek, ha az ablakokon át kihúz a meleg.
Nem tudom, hogy ez egy hétvégi ház-e, ha igen nem nagyon van értelme szigetelni. Vagy lakhatásra szeretnéd-e használni, akkor inkább belülről lehetne kőzetgyapottal - persze az az amúgy is kevés helyet csökkenti. Szerintem többre mennél ha eladnád és összebarkácsolnál egy kis faházat - hát persze az is jó drága a végén ha összeadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!