Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mobil lemezgarázst érdemes...

Mobil lemezgarázst érdemes leszigetelni hungarocellel? Meg marad rajta rendesen hosszabb távon is?

Figyelt kérdés

jan. 19. 13:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Annyira papírvékony a szerkezete, hogy még a szigetelést sem bírja. Meg aztán garázst hungarocellel? Az bizony éghető, nem egy bölcs választás. Jobb lenne kőzetgyapottal, de a rögzítés továbbra is problémás marad.
jan. 19. 14:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Értem,esetleg ha mondjuk purhabbal lenne feltéve a tábla nem pedig hagyományos ragasztóval?
jan. 19. 14:06
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom milyen garázsod van, de amiket én közelről láttam, az nyeklett-nyaklott már attól hogy kézzel megmozgattam.
jan. 19. 14:14
 4/20 mindentudó99 ***** válasza:
66%
A purhab biztos jó lenne
jan. 19. 15:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Konkrétan ez egy 6×6m lemezgarázs,erősített vázszerkezettel.
jan. 19. 16:40
 6/20 juhlaci ***** válasza:
50%
3 cm szigeteléstől mit vársz ha felragasztod purhabbal. Egy csomó pénzt rá baxol és ugyan úgy meg fagy benne minden ha nem fűtöd😂😂 Nyáron az 50 fokos tetőlemezt meg nézegeted naponta, hogy mikor szakad le?
jan. 22. 10:33
 7/20 anonim ***** válasza:
6-osnál a pont...
jan. 22. 18:03
 8/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne a célod ezzel a "leszigeteléssel"?

Nulla fok feletti hőmérséklet tartása?

Ahhoz fűteni is kéne bent, ha kint mínuszok vannak.

jan. 23. 06:20
 9/20 anonim ***** válasza:

Az utcában egy helyen láttam ilyet.

Nem tudom hogy kivitelezték.

De most lemezgarázs helyett szép mini háznak néz ki.űNemesvakolatot is kapott szerintem.

Kb 2 éve jól néz ki. Hogy 5-10 év múlva nem fogja -e lefeszegetni a mozgás, nem tudom.

A tulaj előtte biztos kimerevítette, meg ad egy kis tartást a ragasztó is, ha telibe kenik nem pogácsába.

jan. 24. 07:49
 10/20 darida ***** válasza:
Nincs értelme. Drága és haszontalan.
jan. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!