Házat akarunk epittetni, terveket készítünk. Az jutott eszembe, hogy sims 3 ba megcsinalom, ott rendesen látok mindent. Mennyire méretarsnyos a sims? 1 kockát mennyi negyzetmeternek kell számolni?
Vannak nagyon jó free építő szoftverek.
Én innen válogatnék inkább: [link]
Nem jól közelíted meg, neked nem megtervezni kell az alaprajzot, hanem alaposan átgondolni a ház milyen adottságokkal rendelkezzel, pontosan mit akarsz benne csinálni amíg ott élsz.
Ezeket kell leírnod. A tervezés az építész dolga lesz. Nem egyszerű feladat, nyugodtan bízd rá.
Ez olyan mint az autószerviz. Oda se úgy viszed a kocsit, hogy cserélje ki a fél autót, mert rángat, hanem ez, meg ez a baja, oldja meg. Aztán majd ő kitalálja, mit kell megszerelni rajta.
Nem ennyire egyszerű ám egy ház megtervezése.
Nem véletlenül van a mondás, hogy az első házát az ellenségének építi az ember.
Majd talán a harmadik lesz lakható.
A negyedik, ötödik meg talán élhető is...
Mielőtt megvásároltam a házamat, több tucat eladó házat is megnéztünk.
Sohasem gondoltam volna, hogy ennyi elcseszett, rosszul és átgondolatlanul megépített, használhatatlan ház van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!