Nézhet az én udvaromra a szomszéd összes ablaka?
"Mert hátulra nem nézhet ablak se ajto"
Ezt meg honnan szedted?
"Nézhet az én udvaromra a szomszéd összes ablaka?"
Igen. Durva lenne, ha a szomszédok szabhatnák meg, hol lehet az ablak.
Ha valakinek nincs szerencséje, és minden szomszéd letiltaná, akkor ablak nélküli házat kellene építeni?
Gondolom az itt kötekedő sok köcsög is örülne, ha a pofájába bámulnának a nap 24 órájában.....ők vinnyognának a legjobban, ha ez lenne velük.
Empátia=0
Nádkerítés kérdező, abból a legnagyobb.
Kerítésedre azt raksz, amit akarsz. de van kismillió gyors módja, hogy ne bámuljanak át.
Ezt benézték rendesen, mert bámulhatják a nádkerítésedet, vagy a sövényedet...beleszólásuk meg nem sok van.
Gondolkodó ember ezért nem épít ablakot arra, ahova nem kéne, mert esetleg nem fog rajta kilátni.
balról van mellettem a háza
az egész utcába minden háznak csak a vizes blokkjai vagy a kamra ilyenek néznek a szomszéd udvarára minden nagy ablak az utcára néz
csak ezek épültek úgy hogy konkrétan az összes nyilászárójuk ide néz én is belátok hozzájuk nagyon idegesítő
kedves utolsó köszönöm te át érzed a problémám
tényleg nagyon idegesitő hogy itt a nagy udvarunk és semmit se tudunk csinálni mert az egész familia minket néz főleg a férfin még látom hogy élvezi is az az önelégült vigyorával ki ül kávézni aztán csak les engem véletlenül se tudjak napozni vagy bármit is
igen más lehet leszarná
engem nagyon is zavar
más egy panel meg más a kertváros ide azért költözik az ember hogy ne lesegessenek
mivel én ezt a házat örököltem elötte nagymamám lakott itt és miközben épültek ide mi még külföldön voltunk...
és ha hiszed ha nem 2 hónap alatt állt a házuk.
ahol építési vállakozó a fater ott könnyen megy minden
bezzeg én amikor bementem épitési engedélyt kérni egy teraszajtóra a hátsó falamra elhajtottak engem hogy szomszéd felé nem nézhet ekkora ajtó
pedig van közöttünk két házhely ( ez a másik szomszéd )
ő zavar a legkevésbé
csak 25 méter elég költséges lenne nádból
akkor már ha ennyi pénzt költök időtállób megoldást szeretnék
hullámpalát nem tesz már senki az azbeszt miatt
trapézlemezen gondolkozom még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!