A szomszéd ablakai az én udvaromra néznek és nincs jobb dolga mint a családomat kukkolni! Hogyan tudom kötelezni, hogy fóliázza le az ablakait?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 18:20
1/7 anonim válasza:
Rakj egy nagy tükröt az ablaka elé, hogy magát bámulja. :)
2/7 anonim válasza:
Közel a falhoz táblát kell rakni .
3/7 anonim válasza:
mikor kerültek oda az ablakok és milyen távolságra vannak? mert ha szabálytalan akkor bejelented persze ha már régen történt akkor nem fognak semmit csinálni vele
4/7 anonim válasza:
Bejelented az önkormányzatom, mert a szomszéd felé nem lehet olyan ablak, aminek nincs lehomályosítva az üvege.
5/7 anonim válasza:
4 es,és ha kinyitja .A 60 x 90 es megengedett az új épitési szabályok szerint .Helyiségenként 1 db.
6/7 A kérdező kommentje:
az ablakok már régóta ott vannak!Az önkormányzat nem tud mit csinálni,már voltam ott!A ház a megyére van épülve és tudtommal nem lehet ott nyitható ablak,valamint tejüvegnek kell benne lenni!Az építészeti hatóság azt mondta a polgármesternek,hogy felesleges bármit is kezdeményeznünk,mert ők úgysem fognak semmit sem csinálni...
2014. aug. 1. 11:12
7/7 anonim válasza:
A mi szomszédunk ablaka is az udvarunkra néz, engem is zavar, ráadásul nem is vagyunk jóba velük. Ültess az ablakok elé bizonyos távolságra tujafákat, ha megnőnek, nem látnak majd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!