Szavasztok! Az a helyzet hogy van egy öregasszony a szomszédban, akinek jobb elfoglaltsága nincs mint rendőrt hívogatni. Eddig 2 bográcsozásból 5-ször jöttek ki a rendőrök csendháborítás végett, (hétvégén 11-20 volt bográcsozás) HELP?
zaklatásért feljelentés
a rendőrség páreset után úgyis tudja miről van szó és nem jönnek ki többet
Napkirálynak üzenném, ez akkor tud csak működni, ha más szomszédja a kérdezőnek nincs, vagy full süket. Ugyanis meg fogják kérdezni a szomszédokat is!
Amúgy ezt egy pár eset után így is, úgy is megteszik, szóval ha a több szomszédot nem zavarja, akkor egy idő múlva tényleg nem fognak a nénikével foglalkozni.
A másik (bár ezt se nem próbáltam, se nem ismeretségben se lett alkalmazva) gyűjtsd össze a többi szomszéd aláírását, hogy semmi háborítást nem végeztek. Csatold egy levélben a helyi rendőrségnek egy szépen megfogalmazott levéllel, mondván ez már Téged sért, hogy az öregasszony miatt ezek a dolgok vannak!
" Eddig 2 bográcsozásból 5-ször jöttek ki a rendőrök csendháborítás végett, (hétvégén 11-20 volt bográcsozás) "
minden bizonnyal teljesen igaza van a sszomszédasszonynak ,ha 5 x is kimentek hozzátok a rendőrök ,
és most nem ám énrám megharagudni, azért mert ti nem tudtok normálisan viselkedni
itt nem az a baj, hogy az öregasszony nem bírja a bulit (persze az is baj), hanem az, hogy a sünöknek nincs jobb dolguk mint ilyen piszlicsáré ügyek miatt vegzálni a népet.
van egy halom gyilkos meg bűnöző ebben az országban, aki szabadlábon szaladgál, ezeknek meg az a legnagyobb gondjuk, ha hétvégén valaki szeretne a kertjében sütögetni a haverokkal.
beszélj az öreglánnyal, kérdezd meg, h konkrétan mi zavarja. ha értelmes választ ad, akkor figyelj oda jobban a kifogásolt részekre. ha csak habog, akkor hagyd ott.
"itt nem az a baj, hogy az öregasszony nem bírja a bulit (persze az is baj), hanem az, hogy a sünöknek nincs jobb dolguk mint ilyen piszlicsáré ügyek miatt vegzálni a népet."
A polgárbarát rendőrség látszatát fenn kell tartani!
Az egyik ismerős rendőr hetente jár ki egy elmebeteg mamikához, aki rendszeresen UFO-kat lát a disznóól padlásán! A harmadik esetnél már nem volt hajlandó felmenni a létrán megnézni van-e valami a padláson, és a mamóka feljelentette a kapitányánál. Lett is fenyítés belőle, így mostanában megint hetenként disznóólpadlás ellenőrzésre jár, pedig van más dolga is!
:(
Legutóbb azt javasoltam neki, hogy mondja azt, balesetveszélyes a létra és csak a tűzoltók mehetnek fel rá! Hátha őket is kihívják, mert azok legalább kiszámlázhatják a kiszállást így észre térítve a nénikét!
:D
Hát nem tudom milyen helyen laksz, de mifelénk ez úgy működik, hogy bulik előtt legalább jobbra-balra melletünk szólunk a szomszédnak, hogy hétvégén hepaj van, igyekszünk visszafogni, de előre is elnézését kérjük.
Ők dettó.
Lehet én élek túl kultúrált helyen, de érdekes mód még sose járt kint a rendőrség, pedig nálunk is vannak öregek és szipirtyók szép számmal. Talán próbálkozz ezzel.
Meg kicsit visszafogni a partit, mert azért 11-20ig az majd egy fél nap, szerintem te sem tolerálnád jó képpel, ha hallgatnod kéne más ricsajozását. :D
esetleg hívjátok meg a mammert is egy gulyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!