Van itt olyan, aki a VIII. kerületben él? Mennyire durva ott a helyzet? Valami konkrét eset?
A harcok kiújultak az Orczy tér környékén, de a katonaság átvette az irányítást, és páncélozott vízágyúkkal oszlatják a felfegyverzett bandákat.
Amúgy semmi extra, de mindig van valami műsor..
Nagynéném ott lakott egy darabig. Én soha nem költöznék a VIII. kerületbe...sőt, a belvárosba egyáltalán. Laktam 4 évig Bp-n, amikor egyetemre jártam,(2 éve) de alig vártam, hogy végezzek az isivel, és vidékre költözhessek.
Elég balhés hely, én megmondom őszintén, hogy még nappal sem érzem magam biztonságban a körnék utcáin. Este egyenesen félek.
Az sem mindegy azon belül hol laksz. Ahol elég durva az a Fiumei út, Népszínház utca környéke, egyszer még mentünk a Klinikákhoz kocsival és ott is vannak elég para helyek, de amúgy nem olyan vészes.
Én mindig is itt éltem és sose volt semmilyen problémám, bár tény, hogy elég csendes környéken lakunk Pesthez képest.
De ez is olyan, hogy van olyan ismerősöm akit megvertek, de ő tényleg már ránézésre is rossz környéken lakik, ahová nem szívesen költözik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!