Havanna lakótelep! Régen nem sokan dícsérték Pestnek ezt a környékét, mi a helyzet mostanában? Aki ott lakik, vagy most készül ott lakást venni, mik a tapasztalatok?
Én ott lakom.
Egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy az előttem lévők írták. Vannak sötétebb részek, de vannak jobbak is. Az infrastrúktúra (bölcsi, ovi, iskolák, boltok, stb. ) jó, közel az M5, ott van Auchan, Tesco, stb. buszok visznek ki ingyen. A lakótelepen térfigyelő kamerák vannak, külön városőrség van járőrőző autókkal, kocsifeltörésről évek óta nem tudok.
De! Ha lakást akartok venni, meg kell nézni a lépcsőházat, ahova mentek. Egy lakótömb két vége között is óriási a különbség. Meg kell kérdezni a közös képviselőt, hogy a lépcsőház hogy fizeti a rezsit. (Nálunk nincs nagy tartozás, nem fogják elzárni a gázt...)
Én is oda mentem férjhez, négyéves a lányom. Tök jó volt a bölcsi és az óvodát is szereti. Iskolát még nem néztem.
Nálunk is jó a lépcsőház, az épület viszont már elég kopottas. AZ egész házban cseréltek ablakot meg fűtőtestet, a külső szigetelés és festés is várható mostanában.
Én régóta a havannán lakom.
1 hete csinálták meg a fűtéskorszerüsítést.
Lakásokat 7 millától is lehet itt kapni.
Én mellette dolgozom.
Átutazóban nem tűnik rosszabbnak, mint bármelyik másik panelos lakótelep.
Ami nekem nem szimpatikus, hagy a kollégáim mesélték, hogy a munkahelyem előtt már több embert leszúrtak az utcán.
Meg pont a híre miatt nem költöznék oda, abból a szempontból, hogy ha ott veszek egy lakást, később biztosan eladhatatlan lesz.
(7 milliótóli árat azért nem nevezném olyan olcsónak. Nekem a XXI. kerület legelején van egy 1. emeleti jó állapotú 46 m2-es fűtésmérős lakásom. Boráros tér BKV-val 10 perc, meg ott van minden a városrész központjában. A popómat verném a földhöz, ha 7 millióért el tudnám adni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!