Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért jó faluban, csalaái...

Miért jó faluban, csalaái házban lakni?

Figyelt kérdés

Szinte biztos h a télen családi házba költözünk 2-3 évre, de nagyon bizonytalan vagyok.

Általában mindenki ódákat zeng erről az életformáról, de én egész életemben panelban, városban laktam.

Ti miért szerettek falu, kertes házban lakni?

2018. júl. 26. 16:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%

Aki megszokta a panelt,tunyaságot,annak büntetés a falú.

De akiben van még valami tenni akarás,annak öröm lesz falun élni .

A mai falvakban minden van már ,kivétel a nagy nyűzsgés,amit mindenki a hátára sem kívánna .

Itt még létezik privát szféra is .

Én tt ha haza megyek,akkor otthon is vagyok .

2018. júl. 26. 20:52
 22/23 anonim ***** válasza:
90%
Na látod ugye hiába említünk dolgokat ami esetleg jó nekünk nekem ha téged nem érdekel. Egyszer egy fővárosi munkatársam azt hozta fel érvként miért jó nagyvárosban élni hogy éjfélkor is tud sört venni az éjjlnappaliban. Na hát engem meg ez nem hat meg
2018. júl. 26. 21:17
 23/23 anonim ***** válasza:
91%

Én leírhatném, hogy miért utálom a panelt, amiben 25 évig laktam s miért szeretem még a falunál is jobban a két kis falu közt fekvő házamat, ahonnan a legközelebbi rendes bolt 20 km-re van (ami nekem igazán nem sok), de ez mit változtat?

Nekem a legszuperebb időtöltés kimenni az erdőbe vagy a vadasparkba, inkább akarok rókát látni, mint buszt, de ez én vagyok. Neked bizonyára egészen más a prioritásrendszered s ezzel nincs is baj.

Saját gyümölcs, jó levegő, SOKKAL több fa, mint ember... :D Szuper. Valahányszor elmegyek egy nagyobb városba vagy egy lakásba, menekülök vissza boldogan. Lakásban bezárva érzem magam, mindig így volt. Természetimádó vagyok.

2018. júl. 26. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!