Miért jó faluban, csalaái házban lakni?
Szinte biztos h a télen családi házba költözünk 2-3 évre, de nagyon bizonytalan vagyok.
Általában mindenki ódákat zeng erről az életformáról, de én egész életemben panelban, városban laktam.
Ti miért szerettek falu, kertes házban lakni?

Aki megszokta a panelt,tunyaságot,annak büntetés a falú.
De akiben van még valami tenni akarás,annak öröm lesz falun élni .
A mai falvakban minden van már ,kivétel a nagy nyűzsgés,amit mindenki a hátára sem kívánna .
Itt még létezik privát szféra is .
Én tt ha haza megyek,akkor otthon is vagyok .

Én leírhatném, hogy miért utálom a panelt, amiben 25 évig laktam s miért szeretem még a falunál is jobban a két kis falu közt fekvő házamat, ahonnan a legközelebbi rendes bolt 20 km-re van (ami nekem igazán nem sok), de ez mit változtat?
Nekem a legszuperebb időtöltés kimenni az erdőbe vagy a vadasparkba, inkább akarok rókát látni, mint buszt, de ez én vagyok. Neked bizonyára egészen más a prioritásrendszered s ezzel nincs is baj.
Saját gyümölcs, jó levegő, SOKKAL több fa, mint ember... :D Szuper. Valahányszor elmegyek egy nagyobb városba vagy egy lakásba, menekülök vissza boldogan. Lakásban bezárva érzem magam, mindig így volt. Természetimádó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!