Városban vagy faluban jobb lakni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 16:13
2/9 anonim válasza:
Ha emberi távolságon belül van a munkahely akkor falun szerintem. Persze az se mindegy milyen város mert vannak kisvárosok pl és teljesen élhetőek. Viszont Budapestet én nem bírnám.
3/9 anonim válasza:
De egyébként kár ilyet kérdezni mert egy Budapesti meg falun nem bírná és az ő szempontjából biztosan neki is igaza van.
5/9 anonim válasza:
Mindkettőnek van előnye és hátránya. Én kettős életet élek, vagyis megvan a falu széli szomszédmentes szülői ház is meg egy panel is városon. Én igazából a falusi házunkban szeretek legjobban. Például a csend és a hatalmas zöld természet miatt. 30 év alatt sem nőtt a szívemhez annyira a városi lakás mint 20 év alatt falun a tanyasias jellegű. Viszont városon közel vannak a boltok, munkahely meg minden intézmény. De a nehézségei ellenére is jobban szeretek a falusi házunkban. Akár egy erdei házban vagy tanyasi pusztán is el tudnák lakni, persze saját erdőtulajdonnal és/vagy gazdasággal meg halastóval, hogy idegen munkahelyre se legyen szükség hanem alkalmas legyen minimum önellátásra. Viszont az olyan falusi házat aminek mindkét oldalról közvetlen szomszédjai vannak, azt nem tartom előnyösnek.
6/9 anonim válasza:
Lakni bárhol lehet.
Na de élni??
Ha pl. hívni kell a mentőt, nem mindegy, hogy 10 perc alatt ér ki egy infarktusoshoz, vagy -már mindegy is-, hogy hány óra alatt...
7/9 anonim válasza:
Város szélén,ami már falusias jelleggel is bír .
8/9 anonim válasza:
Ha van elég pénzed, gyakorlatilag tök mindegy, hogy hol laksz :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem városban jobb lakni. Ott sokkal pörgősebb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!