Falun vagy városon jobb lakni?
Nemcsak falusi kertes ház és nagyvárosi panel létezik, vannak köztük átmenetek. Pl. nagyobb városokban polgári lakások, téglalakások, sőt, kertes házak is.
Én nagyvárosban nőttem fel, és most Bp-en élek 10 éve. Amit szerettem/szeretek a nagyvárosban: kiállítások, mozi, jó közlekedés, rendezvények, vasúti csomópont, színházi programok. Valóban, az éjjel-nappalik és az éjszakai buszok is megkönnyítik az életet, és az is, ha nem otthon vagy bezárva, hanem el tudsz menni a gyerekeddel játszóházba, babaközösségekbe, bábszínházba, stb.
A mi környékünk gyerekbarát, sok park, kevés autó, sok játszótér, közeli kulturális események,múzeumok, rendezvények. Pedig Budapest, szóval mi szeretjük, és ide vállaltunk gyereket is.:)
Neked és a férjednek kell eldöntenetek, mit szeretnétek.
Embertől függ. Én kézzel-lábbal faluba igyekszek vissza, bár az is igaz, hogy autónk is van, meg pénz is rá feltartani, úgyhogy nem lesz akadály a programoknál, bevásárlásoknál stb. hogy faluban élünk. Csórónak lenni itt is, ott is rossz, de faluban legalább csendesebb.
.
A város mindenképen jobb. Nem csak munka de vásárlás,közlekedés,akármi szempontjából.
Persze a panel azért kompromisszum köteles életforma de én szerettem. És azért van más ism mondjuk a kertváros ami azért város,de van benne falusias nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!