Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért "gáz" panelban lakni?

Miért "gáz" panelban lakni?

Figyelt kérdés

Sokan itt leszólják azokat akik panelben élnek, illetve jönnek azok aki azt mondják az a pénz mehetne saját lakásba is.

Igen ám, de a saját lakásra akkora hitelt fedezet nélkül nem lehet felvenni.

Tehát az alap kérdés, miért baj ha valaki panelban él ?

2017. júl. 20. 22:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Ja, az egyetlen zajongas amit hallani szoktam, amikor valaki reggelente kavet / teat vagy valamit csinal a szomszed konyhaban. Se krahacsolas, se zene (vagy az maximum en vagyok), se semmi.
2017. júl. 20. 22:50
 12/26 anonim ***** válasza:
8%

Akkor viszont kizárt, hogy a '70-es években épült házgyári panelek egyikében élj. Bé változat az, hogy süket vagy, esetleg proli akinek "pontjóezígy".

2017. júl. 20. 22:52
 13/26 anonim válasza:
14%
#6.Hány tesód van?:D
2017. júl. 20. 22:53
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
12 Nem, inkabb jo a kornyek, nem kulvarosi panel, egy metromegallo a belvaros.
2017. júl. 20. 23:23
 15/26 anonim válasza:
23%
Én anyummal panelban éltem 3 évet, nem volt a legjobb igazából. Hiába voltunk a városnak a legjobb környékén lévő paneljában, ugyanúgy áthallani a szomszédot, ha épp hangoskodnak... Nem játszhatsz zenét hangosan, az ablakokból áradó kaja szag tényleg nagyon igaz, és mindenkinek jópofizni kell :D
2017. júl. 20. 23:24
 16/26 anonim ***** válasza:
72%

Melyik lakótelep ez? Érdekelne tényleg. Megírnád?

2017. júl. 20. 23:25
 17/26 anonim válasza:
70%
Nem baj, attól függ merre van.
2017. júl. 20. 23:33
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
Többnyire azért, mert a panelház és az ott lakók eléggé szinonimái egymásnak. Ha megnézed, nem a tehetős réteg lakik ott, sőt, jellemzően a szociálisan ellehetetlenült, lecsúszott réteg. Nem viccből jött létre a "panelproli" kifejezés sem. Az ott lakók maguk teremtették meg ezt a sztereotípiát. Lehet lepontozni nyugodtan.
2017. júl. 20. 23:58
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát... Lehet bennem van a hiba, de én mindig is szerettem panelban élni :D Nem tudom miért. Egy laktunk a 10.-en, egy jó 2 évig, azt nagyon szerettem!
2017. júl. 21. 01:24
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

Csak az agyilag proliknak van vele baja, lásd 54%-os...

Én panelben nőttem fel, pont úgy voltam egy szobában a tesómmal, mint mostanában a családi házas ismerősök gyerekei... ők sincsenek külön.

A szomszédainkra számíthatunk, simán bekopogok a szomszéd nénihez, hogy szakad az eső, de nekem kell boltba mennem, ő ki ne mozduljon, mondja, mit hozzak. Cserébe átjött pár percre a gyerekhez, amikor le kellett rohannom a ház elé, mert hoztak nekem valamit.

Nincs panelszag, a panelban élők is ismerik a pára és szagelszívót, meg szoktak néha ablakot nyitni...

Nem hangosabb a mosógép, mint a szomszéd fűnyírója hajnali hatkor.

Nincs dögmeleg, nálunk pl nincs klíma, ellenben leengedem a redőnyöket és hűvös a lakás, mikor hazajövök munkából. Anyámnál (aki most családi házban él), jóval melegebb van.

Az 54-es látott valami ócska filmet és azt hiszi, az a valóság... figyi, súgok: superman se létezik, még mielőtt...

2017. júl. 21. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!