Miért "gáz" panelban lakni?
Sokan itt leszólják azokat akik panelben élnek, illetve jönnek azok aki azt mondják az a pénz mehetne saját lakásba is.
Igen ám, de a saját lakásra akkora hitelt fedezet nélkül nem lehet felvenni.
Tehát az alap kérdés, miért baj ha valaki panelban él ?
Akkor viszont kizárt, hogy a '70-es években épült házgyári panelek egyikében élj. Bé változat az, hogy süket vagy, esetleg proli akinek "pontjóezígy".
Melyik lakótelep ez? Érdekelne tényleg. Megírnád?
Csak az agyilag proliknak van vele baja, lásd 54%-os...
Én panelben nőttem fel, pont úgy voltam egy szobában a tesómmal, mint mostanában a családi házas ismerősök gyerekei... ők sincsenek külön.
A szomszédainkra számíthatunk, simán bekopogok a szomszéd nénihez, hogy szakad az eső, de nekem kell boltba mennem, ő ki ne mozduljon, mondja, mit hozzak. Cserébe átjött pár percre a gyerekhez, amikor le kellett rohannom a ház elé, mert hoztak nekem valamit.
Nincs panelszag, a panelban élők is ismerik a pára és szagelszívót, meg szoktak néha ablakot nyitni...
Nem hangosabb a mosógép, mint a szomszéd fűnyírója hajnali hatkor.
Nincs dögmeleg, nálunk pl nincs klíma, ellenben leengedem a redőnyöket és hűvös a lakás, mikor hazajövök munkából. Anyámnál (aki most családi házban él), jóval melegebb van.
Az 54-es látott valami ócska filmet és azt hiszi, az a valóság... figyi, súgok: superman se létezik, még mielőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!