Miért "gáz" panelban lakni?
Sokan itt leszólják azokat akik panelben élnek, illetve jönnek azok aki azt mondják az a pénz mehetne saját lakásba is.
Igen ám, de a saját lakásra akkora hitelt fedezet nélkül nem lehet felvenni.
Tehát az alap kérdés, miért baj ha valaki panelban él ?
szerintem te baromira félreértetted, a kérdés alatt azt írták, hogy az albérletre felesleges költeni
legalábbis nekem ez jött le, meg én is úgy gondolom, hogy ha teheti az ember akkor ne arra költsön, de nem szólom le azt aki albérletben lakik, vagy akár panelban
Ez valami beugratós kérdés?
Amúgy az a jobb kérdés, hogy miért NEM gáz. Arra nincs válasz.
Szar dolgok a panelban:
0 hangszigetelés
Tipikus panelházi lépcsőházszag állandóan kint, általában rántotthús vagy bableves bűze.
Jópofizás más lakókkal
Más lakók ökörségeinek kötelező elviselése
"Jáccótér" középen ahol nyáron 7-19 óráig visítanak a puják, trágárkodnak éjjel a "menők", rosszabb esetben csövesek.
Nyáron dögmeleg.
Gusztustalan panelproli szomszédság "ej szomszéd látta tegnap a Bummot meg a barátok kösztet? Jóú kis műsor vót"
Ha "zeneimádó" szomszéd akkor éjjel-nappal hallgatható a kellemes rezonancia és a "dum-dum-dum-dum"
Magánélet nulla
És most szóljon az örök klasszikus!
"LAKÓTELEP, BETÖRT ABLAKOK A HÁZAK MÖGÖTT PINGPONG ASZTALOK AHA AHÁ SUBIDUBI ÁHÁ. ÁHÁ!"
Nem gáz, nem baj valaki panelban lakik.
19/L
A panel, nem más, mint embertároló konténer, nem otthon.
Rossz dolgok kiegészítése:
Valami "Hörpi" bisztró-féleség a környéken, tipikus elemekkel.
10 emeletesben liftzúgás és a szemétledobó miatt bűz.
Kutyás szomszéd otthonhagyott kutyájának egésznapos nyüszítése
Erkélyes kutyatartó kutyahúgyszaga! Ilyet volt szerencsém látni/érezni...
Szar pletykás trottyadékok
Brrrr... Lakógyűlés...
A szemétláda barkácsoló jóvoltából kellemes ütvefúróra ébredés szombaton és vasárnap
Távfűtés... NE!
Na, akkor vonultass fel érveket a panel mellett.
Max 1-2 dolog van mellette:
Olcsó
Olcsó
Olcsó...
Hát igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!