Tényleg jó panelban lakni?
Én nagyon szeretek, de nem ez lesz a közvélemény, előre látom! :D Mondjuk én legfölül lakom, és mielőtt még panellakásba költöztem volna, azelőtt volt egy meg nem értett perverzióm a szoci lakótelepek iránt.
Amúgy kissé sznob, ahogy írsz erről az egészről. Nem gondolod, hogy túlértékeled kicsit magad? :)
Idős nénik a szomszédaim, onnan semmi nem hallatszik át. Tőlem már lehet, főleg amikor barátnőm is itt élt :D
(#1)
Aki egyszerű életet él, vagy idős, annak praktikus a panel.
Aki sok dologgal foglalkozik, sok cucca van, szereti a nagy teret, a természetet, annak a kertes ház az ideális.
Ez olyan, mint a belváros vs. zöldövezet.
Megvan az előnye is hátránya is, ahol laktam panelban ott 3 perc sétára volt
-tesco
-lidl
-spar
-2 pékség
-háziorvos
-gyógyszertár
-étterem
-iskola
-meg még jópár dolog
De ha egyszer elromlik a lift és a 8- emeleten laksz.... a szomszédokat is jól hallod és azok a panelek amik nincsenek leszigetelve sem a legjobbak ,ráadásul ha a fűtésszezon előtt hideg van és fűteni akarsz rácsesztél mert meg kell szavazni és a lakók nagy része olyan zsidó hogy inkább megfagy minthogy plusz fűtést fizessen.
Átköltöztünk faluba, csönd van, friss levegő... és sehol semmi, a legközelebbi bolt a falu másik végén, ha bármi kell a (jó esetben) óránként (rossz esetben 4 óránként) járó busz az egyetlen lehetőségem.
Ugyan én sem szeretnék panelban lakni, de azért ez hülyeség:
"szerintem ez abból fakad hogy zavarja őket hogy ők csak ennyit értek el. "
Nagyon nem ezen múlik, ismerek meglehetősen gazdag panel lakókat, és fordítva is. Én magam nem panelban lakok, hanem tégla társasházban, de semmi pénzért nem költöznék kertes házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!