Ti fűtötök már otthon? Anya azt mondta, hogy október 15. előtt nem fogunk.
Mi még nem fűtünk, nem vagyunk fázósak.
Nálam annyi eredménye volt a hűvösebb időnek, hogy már csak bukón van az ablakom és 1 vékony paplan alatt alszok.
Nem lehet, hogy drágállja a tűzifát? Vagy ő nem fázik?
Saját erdőnk van!!! Nem kerül pénzbe a tűzifa.
Nincs szigetelése a háznak és nálunk kint is hidegebb van. Kabátban fázok. Inkább mosok holnap délután hajat, mikor meleg van.
Nappal nem, de estére kicsit befűtünk már.
Hiába szigetelt a ház, nappal nyitva az ablak, estére meghűl.
Szerintem baromság dátumhoz kötni a fűtési időszakot..
Ha hideg van, fűteni kell, nincs mese.
Bizony, fűtünk. És így is megfagyok. Én öt takaró alatt alszom már (az igazi kemény télhez képest annyi a különbség, hogy olyankor az 5-6 takaró jóval vastagabb, mint most), pulóverben, vastag pizsomában, meleg zokniban.
Mondjuk én nagyon fázós vagyok, és szenvedek is rendesen. Folyton jéghideg a kezem. Az ablak kinyitása nálam szóba sem jöhet.
Jól szigetelt a ház és én is szeretem, ha novemberig nem fűtünk, no de ha hideg van, akkor nem fagyoskodunk, nyilván. Szeptemberben sosem fűtünk még. Most 22-23 Celsius-fok van a házban, ami számomra maga a tökély s ez még a nyári hőigényem, fokozatosan megy le ilyenkor.
Mondjuk mi nem vagyunk fázósak, én pedig meg tudok mosdani 8 fokban is, tapasztalat :D A rekordom fűtetlen fürdőben télen hideg vízzel fürdés, de az csak egyszer volt muszáj. Van, aki a lékbe is belemegy, én bele is pusztulnék. De ha valakinek meleg fürdőszoba kell, az kapjon azt, ha van rá lehetőség, nyilván.
Mivel nem kell éheznetek, ha fűtötök, teljesen irreális fagyoskodnotok :( Részvétem. Nagyon makacs anyád lehet, de hogy nem sajnálja meg fázó gyermekét? Ezt nem értem :(
Én még nyitott ablaknál alszom, eszembe sincs fűteni.
3 takaró alatt alszol? Van vérkeringésed, van pulzusod?
Ami a takarókat illeti, én mindig eggyel alszom, mert fölötte szétcsúsznak és felesleges is, mert van pizsamám. Nyáron is bolyhos téliben aludtam a hűvös alsó szinten, csak a felsőt hagytam el. A párom nyáron 2 (kánikulában 1), télen 5 takarót használ és meztelenül alszik.
Persze a takarók is különböznek erősen. Amikor 8 fokban laktam, egy dunyhám volt, nekem bőven elég, fel tudtam fűteni a testemmel. Olyankor a fejemmel van gond, mert az attól még fázik, hajlamos vagyok a takaró alá rakni, ami annyira nem jó.
Amikor még nem volt szigetelt a ház és a maximális cserépkályhás fűtéssel is megfagytunk, sokat alkalmaztam a melegítőpárnát, sokat jelent ám az ember testéhez közel egy pár wattos melegítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!