Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október végén születik meg a...

Október végén születik meg a picink és fogalmam sincs miben kellene hazavinnünk? Sőt arról sincs fogalmam otthon miben legyen, mit adjak rá? Mikor vihetem ki először a levegőre?

Figyelt kérdés

Bocsi a sok kérdésért de azt hiszem kezdek pánikolni:)

Honnan fogok tudni ilyeneket? Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?

2009. szept. 11. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű, nem drága plüss rugdalózók vannak az Auchan-ba.

A babát rétegesen kell öltöztetni, tehát body (alul kapcsos) arra a rugi, majd, ha úgy gondolod még egy pulcsifélét is rakhatsz rá, de nem bizztos, hogy kell.

Kiságyban meg betakarod egy vékony pléddel.

Én ilyen ruházatban altattam, nappal is így volt felöltözve mind a kettő gyerekem.

2009. szept. 11. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Kivinni kb 10 naposan, de a doki majd úgyis mondja.
2009. szept. 11. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Tavaly szeptember végén született a kislányom, rövidujjú body, ujjatlan plüss rugi+hozzá tartozó kocsikabát - sapka - ebben hoztuk haza (mózesben, vékony pléddel betakarva.

Itthon az elején hosszúujjú bodyban, és rugdalózóban volt, aztán a védőnő letolt, utána már csak rövid ujjú bodyt adtam a rugi alá, éjszakára betakartam pléddel (nem izzadt).

A nyakát és a kezét fogd meg, ha melege van a nyakánál izzad, ha fázik, a keze hideg.

Sétálni 2 hetesen vittem először, 15 percre (napos, száraz idő volt), fő a fokozatosság, előtte csak ablakot nyitottam rá 5, másnap 10 percre, ezek után mentünk sétálni, 1. nap 15 perc, 2. nap 30 perc, utána meg ameddig jólesett, jókat aludt a friss levegőn.

A lényeg, hogy esős, ködös, nyálkás időben ne vidd ki!

A hideg nem gond, csak jól öltöztesd fel!

Boldog babavárást, könnyű szülést!

11,5 hónapos kislány anyukája

2009. szept. 11. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia,én okt 19re vok kiirva,én egy hosszuújjú body,ujjatlan rugi,kocsikabát és egy pléd meg sapka a bucijára ebben hozom haza és remélem jó idönk lessz még nappal,de ha mégsem erre adok majd egy overállt.nekem a védönéni aztmondta hogy ha nem nagyon lessz nyálkás idö mehetünk sétálni 1-2 hét mulva is akár.könnyü szülést neked üdv 35 hetes kismami
2009. szept. 12. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Szia! Én is okt 19-re vagyok kiírva.De még csak 34+5 napos vagyok.Elvileg hétfőn töltöm a 35 hetet.Akkor hogy van ez. Én már teljesen bekavarodtam.

Te hol fogsz szülni és kisfiút vagy kislányt vársz?

Elnézést kérek a kérdezőtől, hogy így belekérdeztem!

2009. szept. 12. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszolós/kérdezönek :)

Én szerdán töltöttem a 35.hetem én sem értem hogy számolják mert a genetikai uh-on meg 1 héttel fiatalabbnak mondták a babót és okt 24-re az idöpontot,itt a neten meg a kalkulátorok szerint én is 34 hetes vagyok.Én maradok a nödokim számolta idönél ugyis akkor jön a baba amikor ö akar:)

Amugy kisfiút várunk és Bp-n a MÁV(ÁEK)-ban szülök.Jó babóvárást neked és nem baj hogy belekérdeztél üdv

2009. szept. 12. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek.
2009. szept. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!