Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti fűtötök már otthon? Anya...

Ti fűtötök már otthon? Anya azt mondta, hogy október 15. előtt nem fogunk.

Figyelt kérdés
Oké, hogy akkortól kötelező, de itthon nem kellene alkalmazni. Főleg, hogy van itthon nagyon sok fa es az sem kifogás. Nagyon hideg van, éjjel 3 takarö alatt alszom. És most is nem tudom magamat rávenni, hogy hajst mossak, mert megfagyok és kabátban vagyok. Ha egyszer hideg van, mit számít, hogy hányadika van?
2016. szept. 27. 20:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
44%
30-as nagyon jó ötletet mondott! Fogalmam sincs, ki az a debil, aki lepontozta, hogy most 28%-on áll.
2016. szept. 29. 13:00
 32/37 anonim ***** válasza:
41%
Köszönöm az összes debilnek aki lepontozott azért mert 23C van a házunkban:)
2016. szept. 29. 13:36
 33/37 anonim ***** válasza:

# 8-as vagyok. Becsuktam az ablakot.

Te élsz még?

2016. okt. 5. 06:24
 34/37 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm kérdésed.

Annyit könyörögtem, hogy befűtöttünk az utóbbi két napban. Egyébként anya beteg, különben lehet kihúzná még.

2016. okt. 5. 12:52
 35/37 A kérdező kommentje:
De napközben így is nagyon hideg van, nem tudom mi lesz a télen.
2016. okt. 5. 15:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Anyának nagyon sok esze van. Ott az ingyen fa, ő meg inkább megbetegszik, csak be ne kelljen gyújtani :)

Szabadulj el onnan ahogy lehet. Én is ezt tettem, igaz nálunk más miatt nem volt rendes fűtés. Nem gondoltam volna, de lett saját házam, ahol nem kell megfagyni.

2016. okt. 6. 11:45
 37/37 anonim ***** válasza:
# 8 vagyok ismét. Tegnap este már kezdtem fázni, ma már begyújtottam én is.
2016. okt. 6. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!