Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?
Figyelt kérdés
Minden hónap végén szüleimtől kell pénzt kérnünk és ez nagyon zavar. Nincsenek luxus kiadásaink. Kocsit csak nagyon ritkàn használunk. Néha veszek egy doboz cigit, de heti 1et általában. Nem iszunk. Nagyon ritkán, évi 1-2szer megy el valamelyikünk szórakozni. A gyerek oviját alapból szüleim fizetik. Lakás hitelünk van de csak 10ezer havonta. Számla elmaradásaink megy áruvásárlási hitel van még ezek 40 ezer összesen, de az egyik 15ezer jövő hónapban kifut. Havi 450 körül van a bevételünk +30 cafeteria epre.2015. márc. 12. 14:50
71/88 anonim válasza:
hát nekem a férjem el se költene ennyit porokra meg orvosra. én nem értem,hát ha eszik sok húst,azon kívül meg csak zöldség gyümölcs köretnek fogy,plussz nem kell fehérjepor. gépeket is ki a franc venne annyiért,mikor veszel kondibérletet,van ahol igenis megvan 5-6000ből és ott sokkal több fajta van. de az a baj,hogy mondjuk mondjuk de te is csak monod mondod. legalább hallgasd meg amiket tanácsolnak. kevés a rezsitek,azt írtad szinte semmi. nekünk nagy ház,nagy gázszámla,85 az ehavi rezsink pl. kocsit se használtok,más tankol 20-ért mondjuk ti azt se.akkor a lakáshitel 10,az se egy nagy pénz. se pizza,semmi ilyesmi.én nem tudom,lehet,hogy nem tudok számolni de akkor se értem majd fél milliónál miért kell még kölcsönt kérni minden hónapban. az emberek 90%-a 1 gyerekkel,ennyi rezsivel röhögve kijönne belőle
72/88 anonim válasza:
Jolvan hagyjuk mar konyorgom! Hiaba dumalsz itt ossze mindent, akkor is ultra gaz, hogy keptelenek vagytok havi kozel felmilliobol kijonni, mas mindent megold negyedennyibol. Te vagy hatalmas kamu vagy, vagy irdatlanul ostoba! Majd mindjart megsajnallak, hogy nektek mindenbol a legdragabb meg legjobb kell, az egesz csalad havi nyolcvanszor megy magandokikhoz, semmin nem vagy kepes sporolni es akkor pislogsz itt, hogy te nem erted.... huszan leirtuk, hogy szorjatok a penzt, te meg mindenre csak visszadumalsz, hogy dehat igy meg ugy. Gratulalok, luzer vagy. Lehet lepontozni, nem erdekel. Nezzel mar magadba kicsit! Szanalom!
73/88 anonim válasza:
Én egyedül havi 40-50k-ból élek kertes házban.
Szerintem a kérdezőnek egy misi is kevés lenne.
Bizonyára jót mulat(-nak) a válaszokon.
74/88 A kérdező kommentje:
Nálunk nem ennyi a kondibérlet ráadásul időbdn sem mindegy, harmadrészt a részleteket csak egy évig kell fizetni.
Ma megvettük a cipőket a gyereknek mind kettőre kaptunk kedvezmény így 25ből jött ki. Szandálból és cipőből is csak 1 fajta volt ami jó volt rá.
2015. márc. 15. 03:18
75/88 A kérdező kommentje:
Nem szórom a pénzt, de az egészségen nem spórolok. Feküdtem már orvisi hiba miatt az intenzíven élet és halál között nem szeretnék több ilyet. Abszolult nem tartom szórakoztatónak a nyomorom.
2015. márc. 15. 03:21
76/88 anonim válasza:
elhiszem,hogy sok a költenivalód. sok a kiadás. na de azért a nyomor erős túlzás
77/88 anonim válasza:
Adjátok el a rózsadombi palotát és vegyetek egyet az agglomerációban.
Az árkülönbözetből 40 évig vígan élhetnétek.
78/88 A kérdező kommentje:
A nyomor szót nem szó szerint értettem bár lassan Eljön az is. Ezen a héten végig táppénzen voltam és még lehet a jövőhéten is ez lesz. Pénteken kiderült páromnak még egy mandulaműtét is kell elő az a következő héten lesz úgyhogy ő se fog rendes fizut hazahozni.
2015. márc. 15. 12:00
80/88 anonim válasza:
én már komolyan sajnállak! borzasztó lehet havi fél milliót elszórni, és ezek után még 3 hétig nyomorogni, meg a szülőktől kuncsorogni. sajnálom, rettenetes az életed! és még a hobbidról is le kellett mondanod... :( lassan én is sírok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!