Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?
egy nagyon offos kérdés: a fehérjepor + edzés mióta eredményez fogyást?????
Egyébként a mi bevételünk két gyerek mellett 270 ezer. Ebből 70 ezer a hitel, 50 körül a rezsi, a gyerek gyógyszerei 30ezer. ezek állandóak. Különórák a két gyereknek havi 25 ezer. Sulit nem fizetek, mert kaját én viszem, minden nap teljes értékű ebédet esznek, erre irigykedik is mindenki. Ezt lehet így is csinálni.
én is offolhatok? most azért hízlalja magát a fehérjékkel és extra edzéssel mert 90 kilóról műtét segítségével akar fogyni? mivel az izom jóval súlyosabb mint a háj és feltételezzük már ennyit költ akkor izmos is a férjed, akkor meg nem értem miért akar fogyni?
én férjem 86 kiló, kifejezetten vékony, ő is izmos...
szóval nekem nagyon kezd kamunak tűnni. 90 kilós férfit szerintem nem is fektetnek kés alá, hisz ez egészséges testsúly még, ha 190 kilót írnál az oké lenne :S
1. Ez az egész műtét és diéta+edzés dolog baromira zavaros.
Nem lenne baj, ha kifejtenéd, akkor talán lehetne segíteni.
Ha orvosilag indokolt műtétről van szó, amihez gyógyszerek szükségesek, arra azért ált. van támogatás. El nem tudom képzelni mire kell 20-30 ezres vitamin.
Az megint nem fér össze, hogy ha le kell fogynia, akkor minek használ fehérjeport, ami pont, hogy tömegnövelésre van.
2. Az edzést meg lehet oldani olcsóbban is, mondjuk kondigépezés helyett elmehet futni, totál ingyen. Úgy is jön a jó idő...
3. Az állattartás szép és jó dolog, de ha nincs rá pénz, akkor nincs....
Egyébként 450 ezer forint + cafeteria egyáltalán nem kevés, sőt. Édesanyámék keresnek kb. ennyit együtt, de simán felneveltek belőle két gyereket úgy, hogy mellette már gyakorlatilag 3 saját lakás van és 2 autó (egy újonnan vett és egy használt), megtakarításuk is mindig van. Sosem szenvedtünk hiányt semmiben, sőt, szerintem az átlagnál jobban élünk.
Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyi pénzt elszórni.
Fogj egy papírt, és írd szépen össze, hogy mire mennyit költöttetek. Aztán nézd át, hogy mi az, amiről le lehetne mondani (pl. a havi 4 doboz cigiről le lehetne...), mi az, ami helyett lehetne olcsóbb megoldást találni (pl. edzőgép helyett futás).
Nem műtéttel akar fogyni, hanem a doki mondta, hogy fogyjon el, amennyire lehet tegye rendbe magát. 98ról indult.
A fogyáshiz kardiózik, de erősít is mellette. Egyébként sem eszik sok fehérjét így kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!