Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kijönni ennyi...

Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?

Figyelt kérdés
Minden hónap végén szüleimtől kell pénzt kérnünk és ez nagyon zavar. Nincsenek luxus kiadásaink. Kocsit csak nagyon ritkàn használunk. Néha veszek egy doboz cigit, de heti 1et általában. Nem iszunk. Nagyon ritkán, évi 1-2szer megy el valamelyikünk szórakozni. A gyerek oviját alapból szüleim fizetik. Lakás hitelünk van de csak 10ezer havonta. Számla elmaradásaink megy áruvásárlási hitel van még ezek 40 ezer összesen, de az egyik 15ezer jövő hónapban kifut. Havi 450 körül van a bevételünk +30 cafeteria epre.
2015. márc. 12. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
a gyógyszert meg mi van ha annyi? nekem anno hpv oltás nem is tudom,volt vagy 36 ezer,a gyógyszerek meg 16.000 (több havit írt ki 1 receptre)
2015. márc. 12. 17:14
 52/88 A kérdező kommentje:
Pólus fitness, cutler a lurdyban.
2015. márc. 12. 17:14
 53/88 A kérdező kommentje:
Hogy hogy mi van ha annyi, ki kell fizetni.
2015. márc. 12. 17:16
 54/88 anonim ***** válasza:
az mi van,hogy nem olyan sok,mi ki tudtuk fizetni kevesebből az oltást
2015. márc. 12. 17:18
 55/88 A kérdező kommentje:
Az oltást egyszer kell, nekünk minden hónapban.
2015. márc. 12. 17:25
 56/88 anonim ***** válasza:

Nézd, nekünk hasonló a bevételünk, de két gyerekkel röhögve megélünk belőle, úgy, hogy sok a hitelünk és mi fizetjük a gyerekek minden apró-cseprő dolgát.

Nem szoktunk rongyot rázni, de szerencsére bőven belefér, ha bármelyik gyereknek új ruhák vagy cipő kell. Ebben a hónapban "csak" tízezret hagytam ott a boltban ruhára és 14 ezret cipőkre, ami ugye plusz kiadás, mégis bőven van pénzünk.

90 kg egy férfinál szinte átlagsúly, hacsak nem 150 cm hozzá. Még a kondigépbe való beruházást értem, de a többi?! Ráadásul herebiopszia miatt fogyni? Az egy gyors rutinműtét, még aznap hazamehet a beteg, nem kell hozzá semmi extra, nincs súlyhatára.

Mégis milyen vitamint kell szednie, ami ennyire drága? Mi is szoktunk vitaminokat venni, nem is a legolcsóbbat, de az egész családnak (gyerekeket is ide értve) sincs 30 ezer!

Jól írták, vegyél elő egy lapot vagy excel tábla és körmöld le tételesen a kiadásokat! Mindent írj le, egy pékséget, pizzarendelést, mindent! Meglátod, hogy hol lehet spórolni és visszavenni a költekezésből.

2015. márc. 12. 17:26
 57/88 anonim ***** válasza:
hallod,kicsit bebuktad. én hpv oltásról beszéltem ám .-) méhet növesztett a férjed? :D
2015. márc. 12. 17:27
 58/88 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy te arról beszélsz ami egyszeri kiadás a párom gyógyszerei meg minden hónapban vannak. Én nem beszéltem hpv oltásról.
2015. márc. 12. 17:30
 59/88 A kérdező kommentje:
Ahhoz kell tökéletes állapotban lennie hogy nagyobb eséllyel találjanak használható spermiumot.
2015. márc. 12. 17:31
 60/88 anonim ***** válasza:
100%
na jó mindegy. tegyük fel nem kamu a kérdésed. akkor meg hallgasd meg a tanácsokat amiket mondanak:a férjed minek jár havi 30-ért magánorvoshoz? ne mondd,hogy kötelező. mehettek ingyeneshez is,vagy nem ilyen drágához. ewz 30. plussz kutyának veszel darlingot,meg 2 nagykonzervet még 5000 sporolás. fehérjewport ne vegyél,egyen sok husit aztán kész. ahogy írták pizzát,ilyesmit ne vegyetek akkor. ha vásárolsz,nézni kell az akciókat,mi hol olcsóbb. dmbe ha vásárolsz,és gyüjtöd a pontokat,kérhetsz 25%-ot levonásra valamiből,simán jó valami mosóporra,vagy mit tudom én ha venni akarsz drágább krémet,valamit. most pl. 25%-ot kérhettem minden tisztitószerre. penny pl.nem drága szerintem,cba se. tescoba 2x annyit otthagysz kb mint amennyit akarsz.rezsivel is lehet sporolni,villanyt lekapcsolni,lavórban mosogatni stb. mamámék pl.estig nem is tv-znek meg ilyenek. netet se kell fizetni ha nem jöttök ki,se kábel tv-t. főleg ha még van hbo,vagy drágább a net. szóval annyi mindenen lehet sporloni,egyszerűen gondold át mire költesz. fizu előtt felirod erre ennyi,arra annyi,elteszed, kifizeted a maradékból meg kijöttök és kész. ha kell a maradékot oszd el 4 felé,a 4 hétre.
2015. márc. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!