Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?
31/88 A kérdező kommentje:
A kutyáim már mind 10 év fölött vannak, nem fogom őket kidobni. Az egyik sajna öreg korára epilepsziás lett amihez drágàk a gyógyszerek.
Látom kifogás az mindenre van. De így meg nem kell csodálkozni. Mondjuk a fehérjeporok helyett lehetne venni egy kiló húst is...
De még ha az összes általad felsorolt dolgot összeadod, akkor se fogy el a 450 ezer.
2015. márc. 12. 15:54
Hitel: 50 ezer
Rezsi: 70 ezer
Vitamin: 30 ezer (nincs olcsóbb? Nehogymár)
Fehérje: 12,5 ezer (vegyél helyette húst és csinálj rendes kajákat)
Kutyakaja: 10 ezer (nincs olcsóbb?)
Bérlet: 10 ezer (milyen bérlet kerül havi 10 ezerbe?)
Kutya gyógyszer: 7 ezer
Állatdoki: 8 ezer (minden hónapban? Miért is??)
Doki: 30 ezer (minden hónapban? Miért is?)
227,5 ezer forint összesen. Még mindig marad kb. ugyanennyi...
Hihetetlen, hogy valakinek ennyi pénz nem elég egy hónapra.
2015. márc. 12. 16:03
na de figylej már,hát miért kell por meg edzőgép a fogyáshoz, egyen zöldséget gyümölcsöt,párolt csirkét a férjed, meg ne vegyetek drága gépeket 5-6000 a bérlet a konditerembe. már sporoltál 30-at meg a gépeket. kutyának meg vegyél mást. a 10kg-os darling nincs egy 10-es jó minőség,és nagy kutyának is elég egy hónapra. magánorvosra költöttem terhesen,na de havi 30-at én nem adnék ki egy orvosnak se! ne én fizessem már az egész nyaralását. de még akkor is kell maradnia pénznek,480 a bevételetek,majd fél millió
2015. márc. 12. 16:03
Ha felnőtt "elvileg" érett gondolkodású (mivel gyereket vállaltam) ember létemre nem jönnék ki ennyi pénzből az általad felsorolt körülmények ellenére sem, apám nemhogy fizetné az unoka oviját, hanem úgy le*aszna, hogy köpni-nyelni nem tudnék. A férjemet megis kergetné idegességében, hipp-hopp leszaladna pár kiló. Nagyon kamu szag van.... -.-
2015. márc. 12. 16:13
36/88 A kérdező kommentje:
Kondi termi bérlet 12ezer, és az nem jár le mint az áru hitel. Sok zöldséget eszik ami szintén baromi drága ( a gyümölcs hízlal, tömény gyümi cukor) és főz csirkét magának, de az nem váltja ki a vitaminokat, ásványi anyagokat.
Tényleg és szüleid mekkora bevételéből várod el a hó végi és az óvodai szponzorlást?
2015. márc. 12. 16:16
Az én kutyám is epilepsziás. Közel sem annyira drága a gyógyszer.
Fehérjepótlásra meg ott vannak a húsok és sok más étel.
És ezek után még a nagyszülők vannak megfejve. szanaszét szégyelném magam, ha igaz ez a kérdés.
2015. márc. 12. 16:16
2015. márc. 12. 16:17
Te most szórakozol velünk? :DDDDDDDDD
2015. márc. 12. 16:19
Kapcsolódó kérdések: