Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kijönni ennyi...

Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?

Figyelt kérdés
Minden hónap végén szüleimtől kell pénzt kérnünk és ez nagyon zavar. Nincsenek luxus kiadásaink. Kocsit csak nagyon ritkàn használunk. Néha veszek egy doboz cigit, de heti 1et általában. Nem iszunk. Nagyon ritkán, évi 1-2szer megy el valamelyikünk szórakozni. A gyerek oviját alapból szüleim fizetik. Lakás hitelünk van de csak 10ezer havonta. Számla elmaradásaink megy áruvásárlási hitel van még ezek 40 ezer összesen, de az egyik 15ezer jövő hónapban kifut. Havi 450 körül van a bevételünk +30 cafeteria epre.
2015. márc. 12. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
Az orvos 10ezer/alkalom de 2 hetente megy+ nekem is kell járnom, átlagban 30 havonta. Pizzát szinte sosem eszünk. Ő cukros én ires vagyok így speciális kajákat kell ennünk ami nem olcsó. Mosogatni nem szoktunk sokat. Áramra figyelünk. Tv-t max a gyerek néz pár mese erejéig, nincs semmi extra csatornánk. A net az fontos nekünk, sok ismerőssel csak így tudok kapcsolatot tartani. Igyekszem akciósan venni a mosószert ha épp van rá akció. Krémet egyedül a spéci kézkrémemet használom sz 5ezer de egy télre elég . Nem használok drága kencéket. Lidlbe meg sparba járunk, nálunk azok vannak. Próbáltuk már hogy összeírjuk, de mindig jön valami extra kiadás. Most is a gyereknek kéne cipőt meg szandált vennem az is 25ezer. Gyerekruhák vásárlása, mert nő mint a gomba. Pelusra is sok ment el. Most 1.5 hete végre lekerülhetett róla nappalra, így már csak az alvásokhoz kell. Köszönöm az építő jellegű hszt. Én nagyon szeretném ha kitudnánk jönni és nem kéne csórónak lennem. Régen lényegesen jobb körülmények között éltem mikor még a szüleimmel laktam. Csinálhattam a hobbym amiről már le kellett mondanom.
2015. márc. 12. 18:48
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de akármennyire is a legjobbat akarod a gyereknek, 25 ezerért már veszel együtt olyan szandit meg cipőt, hogy megy a gyerek helyett is. Nagyon nem vagy a toppon, ha nem látod át hol folyik el a pénz. De ne aggódj! A nagyszülők majd dobnak a lábbelis perselybe is! A pelus kérdés pedig... hát ha nincs valami speckó oka, már jó lett volna elhagyni. Vagy a gyerekbe fektetendő energiát pénzszórásba ölitek?
2015. márc. 12. 21:23
 63/88 A kérdező kommentje:
A cipője az amin tényleg nem fogok spórolni így is évente többször járunk orthopédiára. Olyan kell ami tartja a bokát, hajlékony a rslpa és bőr. Ami neki megfelelő sz a superfit, richter, primigi azok meg drágák sajnos. 15 a cipő amit megfelelő és találtam a méretébe és 10 a szandál. Pelust eddig nem tudtuk elhagyni többször próbàlkoztunk ovival karöltve, de elmondták, hogy nincs semmiről lemaradva. Most érett meg rá.
2015. márc. 12. 21:36
 64/88 anonim ***** válasza:
100%
Ha ortopédiára jártok, akkor az orvos tud felírni évente egy cipőt 5000-ért, a másik már 10ezer meg felette, de pl benti szandinak tökéletes tud lenni az orvos által felírt gyógyszandi.
2015. márc. 12. 21:52
 65/88 A kérdező kommentje:
De nem kell neki gyógy, mert elvileg kindene tökéletes, még is rendszeresen fájnak a lábai, meg a csípője és futásnál sántikál. Amiko nagyon sokat fájlalja még éjjel is akkor mindig visszük, de nincs szervi eltérés. Elég magas gyerek valszeg ez baj forrása.
2015. márc. 12. 22:07
 66/88 anonim ***** válasza:
67%
dolgozol? ha nem, menj el te is, akkor több pénzt lehet elszórni :)
2015. márc. 12. 23:55
 67/88 A kérdező kommentje:
Nem szórom a pénzt. Egyébként meg természetesen dolgozom.
2015. márc. 13. 00:25
 68/88 anonim ***** válasza:
45%
havi 50.000Ft-ért vállalok életmód tanácsadást, amivel havi 100-at meg tudsz spórolni.
2015. márc. 13. 10:49
 69/88 anonim ***** válasza:

Ha akarnál spórolni, tudnál, te csak nem akarsz!

Értem, hogy speckó cipő kell, de nem tudsz felhajtani olyan eladót, akik olcsóbban adják? Két szomszédom is csak speckó cipőket vesz, 5-8000 Ft darabja. Igaz, hogy tavalyi modellek és ezért adják akciósan, de kit érdekel, hogy maradt a készletből vagy idén vitték az üzletbe?

Valahol, valamin rettenetesen elúsztok.

Összeírtad már, hogy mire költötök? Mert itt csak a kifogásokat gyártod.

Ajánlanék én is nektek egy pénzügyi szaktanácsadót, aki segítene átlátni a pénzügyeiteket.

Az orvos mit mond? Meddig kell fogynia a férjednek? Havonta kétszer magándoki 10 ezerért? Mégis mire? Vagy ha megműtik a férjed, nem kell tovább fogynia (nem kell por sem, sem a méregdrága vitamin, jó lesz az olcsóbb is?), nem kell ennyit dokihoz járni?

Szerintem halál ciki, hogy ennyi pénzetek van és egy pár cipőt se tudsz venni a gyerekednek.

Jó sok ellentmondás van az írásaidban... ha amúgy is cukormentes ill. IR-es diétán vagytok, minek ez a nagy hajcihő a fogyás körül? Miért nem keres meg a férjed egy dietetikust, vagy diabétesszel foglalkozó szakembert?

2015. márc. 13. 11:24
 70/88 A kérdező kommentje:

Ha meg lesz a műtét ennyit nem kell majd dokihoz járni. Testsúlyt tartani kell, már ha addigra sikerül lefogyni. Hidd el nekem is szörnyű, hogy még téli bakancsban van.

Azért kell a fogyás mert a párom eddig nem nagyon tartotta. Én már fogytam 46kgt, de még 20 vagy inkább 25 hátra van sajnos. Mert hányadék kövér vagyok. Én voltam dietetikusnál, párom nem akar.

Nem találtam ennél olcsóbban, ez akciós ár.

2015. márc. 13. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!