Hogy lehet kijönni ennyi pénzből egy majdnem 4 évessel?
Ha akarnál spórolni, tudnál, te csak nem akarsz!
Értem, hogy speckó cipő kell, de nem tudsz felhajtani olyan eladót, akik olcsóbban adják? Két szomszédom is csak speckó cipőket vesz, 5-8000 Ft darabja. Igaz, hogy tavalyi modellek és ezért adják akciósan, de kit érdekel, hogy maradt a készletből vagy idén vitték az üzletbe?
Valahol, valamin rettenetesen elúsztok.
Összeírtad már, hogy mire költötök? Mert itt csak a kifogásokat gyártod.
Ajánlanék én is nektek egy pénzügyi szaktanácsadót, aki segítene átlátni a pénzügyeiteket.
Az orvos mit mond? Meddig kell fogynia a férjednek? Havonta kétszer magándoki 10 ezerért? Mégis mire? Vagy ha megműtik a férjed, nem kell tovább fogynia (nem kell por sem, sem a méregdrága vitamin, jó lesz az olcsóbb is?), nem kell ennyit dokihoz járni?
Szerintem halál ciki, hogy ennyi pénzetek van és egy pár cipőt se tudsz venni a gyerekednek.
Jó sok ellentmondás van az írásaidban... ha amúgy is cukormentes ill. IR-es diétán vagytok, minek ez a nagy hajcihő a fogyás körül? Miért nem keres meg a férjed egy dietetikust, vagy diabétesszel foglalkozó szakembert?
Ha meg lesz a műtét ennyit nem kell majd dokihoz járni. Testsúlyt tartani kell, már ha addigra sikerül lefogyni. Hidd el nekem is szörnyű, hogy még téli bakancsban van.
Azért kell a fogyás mert a párom eddig nem nagyon tartotta. Én már fogytam 46kgt, de még 20 vagy inkább 25 hátra van sajnos. Mert hányadék kövér vagyok. Én voltam dietetikusnál, párom nem akar.
Nem találtam ennél olcsóbban, ez akciós ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!