A kenyeret miben tárolod otthon?
Figyelt kérdés
kenyértartóban (fa, fém, műanyag), szekrényben vagy csak egy zacskóban pulton.
én egy hete 60*30-as zárt szekrényben tárolom és olyan fura, állott szaga van.
kenyértartót megéri venni és milyen anyagból?
2013. aug. 15. 14:49
2/5 anonim válasza:
Mi a sütőben tároljuk, ahol sült :) Ha valamiért kell a sütő, akkor pedig a vágási felülettel lefelé, egy deszkára helyezve a konyhapulton. Nem szokott gond lenni vele (egy hetesen is jó, bár odáig ritkán húzza), de bizonyára lehet esztétikusabban is.
(Mondjuk helyesebb lett volna a múlt idő, ma már nem szoktunk glutént enni, a magkenyér pedig más műfaj, bár az sem napi vendég nálunk.)
3/5 anonim válasza:
Pulton fa kenyértartóban, aminek az eleje teljesen nyitott. Magát a kenyeret pedig vastag vászonba szoktuk tekerni (amilyen anyagból a konyharuhák vannak), attól nem szárad ki. Mondjuk ennyivel akár varrhatnék is neki vászonzacskót, de eddig nem hiányzott.
4/5 anonim válasza:
nejlon zacskóba betesszük, bekötöm a végét, majd ezt az egészet beteszem a spájzba, egy műanyag kenyértartóba
5/5 anonim válasza:
zacskóban, a zacsi vége összekötve, és bele egy ilyen kék tupperes műanyag dobozba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!