Hogyan lehet házilag nem olyan tömény kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 13:33
1/1 anonim válasza:
Jól meg kell dagasztani, majd keleszteni és formázás után még legalább fél órát újra kelni hagyni, emellett nekem akkor a leglágyabb, ha nem kenyér lisztből, hanem sima lisztből csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!