Hidegtálat készítünk, viszont nem fogyasztunk tejtermékeket. Mivel pótolhatnánk a tejfölt? Vagy jó csak simán majonézzel is? Nem túl tömény úgy?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:11
1/6 anonim válasza:
Én csak majonézt szoktam rakni a salátára. Szerintem finom úgy is, csak nagyon sok kell rá.
Bár esetleg ha nagyon minimális növényi tejjel hígítod, talán úgy is jó lesz. Azt hiszem legközelebb ki is próbálom így.
3/6 anonim válasza:
És ha nem fogyasztasz tejterméket,akkor a majonézben mi van?
4/6 anonim válasza:
Utolsó, van tejmentes majonéz. Legalábbis tejfehérje nincs az univerben.
5/6 A kérdező kommentje:
Olvasd végig a kérdést. Nem a majonézzel volt a probléma, hanem a tejföllel. Azzal szokták lágyítani a majonéz markáns ízét. Végül nem került bele semmi, csak a majonéz. Szerencsére így is finom volt.:)
2013. jún. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!