Fekete erdő torta töltéséhez használ valaki olyan krémet ami nem tömény tejszínhab, hanem keményebb állagú?
Figyelt kérdés
A fekete erdő tortát eddig sima tejszínhabbal töltöttem, de ettől túl lágy lett és kívül is nehéz volt bevonni a sütit. Olyan krém kellene nekem amit a cukrászok használnak, szerintem az nem csak sima tejszínhab! Előre is köszi a válaszokat!2012. febr. 1. 21:15
1/4 anonim válasza:
Ha habfixálóval vered fel a tejszínt,akkor nem lesz lágy.
2/4 anonim válasza:
Hát, a feketeerdő a tejszínhabról szól...
Én így töltöm:
- alulra vaníliás pudingport főzök meggylével és meggyel
- a második szint kakaós tejszínhab (ebbe fixáló sem kell)
- kívülre tejszínhab (Oké! a márkája, Dr.Oetker zselatinfixszel keményítem)
3/4 anonim válasza:
A tejszínhabot felverem porcukorral amikor már kemény akkor 1 kis tasak zselatint feloldok vízbe és belecsurgatom ,majd jól átkeverem a habot ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!