A Hulala tejszíből hogy kell olyan habot csinálni ami a tortán lehet dekoráció? Tehát nem plöttyed meg kis idő múlva mint a tejszínhab?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 14:20
1/9 anonim válasza:
Az a titka h sokkàig kell habverõvel verni, de ha lelsz akkor van direkt olyan kemènyitô amit a tejszinbe tesznek, h tartósan kemény legyen abbol is bele tehetsz 1tasakkal. Ja és mi még szoktunk hozza tenni joghurtot, szamócást vagy màlnàst, nagyon fincsi:)
2/9 anonim válasza:
Géppel fokozatosan kezd el fel verni, a habot az 5dl habhoz,én 5 evő kanál porcukrot szoktam adni. Kanalanként ad hozzá cukrot ,amikor már félkemény a hab akkor tegyél,hozzá / Dr oetker zselatint/ a kis tasakost vedd meg az pont elég a habhoz. A zselatint keverd ki a leirás szerint,és csurgasd a habhoz,keverő géppel keverj még egy kicsit rajta.látni,fogod,hogy mikor,jó. pár napig nem fog összeesni a hab.
3/9 anonim válasza:
A Hulala a legkiválóbb cukrász tejszín!
Egy titka van: jól le kell hűtened mielőtt habbá felvered.
Nem tudod elrontani, mert nagyon jó, könnyű vele dolgozni, 2 nap után is olyan mintha friss lenne.
Én minden sütibe, tortába amibe tejszín kell, csak és kizárólag ezt teszem.
4/9 anonim válasza:
Műanyag hab. Dekorációnak pont megfelelő, mert tart, mint a beton, viszont iszonyatosan egészségtelen.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. nincs itthon zselatin, csak tortazselé, az is jó?
2011. szept. 28. 14:35
6/9 anonim válasza:
Először is jól be kell hűteni. Majd felverni.
De ha nem ragaszkodsz csak ehhez, akkor keverd össze mascarponéval. Habzsákkal szépen formázható, nem folyik szét, színezhető (pl: szörppel, kakaóval).
7/9 anonim válasza:
nem kell bele semmi, csak hűtsd le alaposan. mindig ezt használom, és 3 nap után is szép a díszítés belőle.
8/9 anonim válasza:
a Hulalába nem kell zselatin, semmi se kell bele, ha jó hideg, akkor áll, mint a beton
9/9 anonim válasza:
Sok felesleges választ kaptál. A Hulalát hideg állapotban verd fel,nem kell bele cukor sem. Ha már majdnem elég kemény,tégy bele egy tasak habfixálót. (A zselatintól könnyen gumiszerű lesz). Semmivel sem rosszabb vagy egészségtelenebb,mint a valódi tejszín. Viszont sokkal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!