Mit csináljak, ha nem lett kemény a tejszinhab, de nincs habfixáló? Lehet valamivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:05
2/10 anonim válasza:
Tegyél bele pár csepp citromot és próbáld úgy felverni újra.
3/10 anonim válasza:
verd még, jónak kell lennie. vagy tedd be kicsit a fagyasztóba, és utána veresd fel. nem kell semmit hozzátenni.
4/10 anonim válasza:
a citromlé a tojásfehérjét keményíti a tejszínhabba nem jó, mert összerántja sav.
még egy hűtési kísérlet jöhet szóba, és újra próbálkozni,de nem sok a remény:((
5/10 anonim válasza:
Nehogy a végén vaj legyen belőle :) Amúgy lehet hülyeség, de még egy pici keményítő jutott eszembe.
6/10 anonim válasza:
A habfixáló gyakorlatilag keményitö.
7/10 anonim válasza:
Nekem a citromlé mindig segít, ezek a kis dobozok tejszinhabok anélkül szinte felverhetetlenek.
8/10 anonim válasza:
próba cseresznye:))) ki fogom próbálni egy két csepp citromlével, bár még mindig kételkedem:))
9/10 A kérdező kommentje:
köszi, beraktam a fagyasztóba, lehűtöttem nem volt jó.
Utána szerváltam nagy nehezen fixálót, de nem hatott, igy kidobtam, felbontottam egy másik hulalát, és annak semmi baja nem volt :)
2011. aug. 7. 13:30
10/10 pingvinhus válasza:
Próbálkozz egy liter Hulala-hoz tegyél 3 kávéskanál gyümölcslében főzött zselatint.Nekem ezzel a módszerrel sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!