Az az úgy nevezett cukor máz, (a muffin tetejére) lelohad kis idő után, mint a tejszinhab? Vagy keményen megszilárdul és úgy marad?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 12:59
1/5 anonim válasza:
Meg fog szilárdulni, nem olyan mint a tejszínhab. Jó sütögetést. :)
3/5 anonim válasza:
porcukorból kell csinálni, ha rak bele pár csepp citromlét még fényes is lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem jön be nekem a kép.
De cupcake re gondoltam, láttam a cimében az szerepel :)
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 13. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!