Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az az úgy nevezett cukor máz,...

Az az úgy nevezett cukor máz, (a muffin tetejére) lelohad kis idő után, mint a tejszinhab? Vagy keményen megszilárdul és úgy marad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg fog szilárdulni, nem olyan mint a tejszínhab. Jó sütögetést. :)
2010. aug. 13. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
keményen megszilárdul
2010. aug. 13. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
porcukorból kell csinálni, ha rak bele pár csepp citromlét még fényes is lesz.
2010. aug. 13. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

ilyesmire gondoltál?


[link]

2010. aug. 13. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem jön be nekem a kép.

De cupcake re gondoltam, láttam a cimében az szerepel :)

Köszönöm mindenkinek!

2010. aug. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!