Hogy kell ilyen fánkot készíteni? És mi az az öntet vagy cukor rajta?
Ilyen amerikai típusu fánkról van szó, itt van néhány kép róla:
tehát az amelyiknek ilyen lukas a közepe. Hogy lehet ilyent készíteni anélkül hogy sütőt vennék hozzá? Mert abban a sütőben ennél kisebb fánkok keletkeznek, de nem is ez a gond hanem h nem szeretnék készüléklet venni.:)
És mi az az öntet a tetején valamint az a cukorszerűség? (a marcipánon kívül) Azt hogy lehet előállítani? Ti már csináltatok ilyen fánkot?
Kerestem a neten, de hasznos infót nem nagyon találtam róla sajnos:S
Meleg cukormáz készítése: keverjünk össze 20-25 dkg finoman átszitált porcukrot 2-3 evőkanál vízzel, és folyamatosan kevergessük, amíg sűrű sziruppá nem áll össze. A mázat még melegen használjuk fel. Tetszés szerint ízesíthetjük (pl. vaníliás porcukorral), és színezhetjük ételszínezékkel.
Hideg cukormáz készítése: 30 dkg finom szitán átengedett porcukrot keverjünk simára két tojás fehérjével és fél citrom levével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!