Miben tartjátok otthon a kenyeret, hogy ne szikkadjon ki? Hiába tartom kenyértartóba kiszikkad másnapra. Ti hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 13:29
1/5 anonim válasza:
Mi Tescos zacsiban, a zacsi félig visszahajtva (tehát kevés levegő megy be), és úgy a szekrényben. Nálunk még 3-4 nap múlva is nagyon jó állagú a kenyér, ami jó, mert Gyed-en vagyok és nem tudok kétnaponta kenyérért menni, messze van a legközelebbi bolt is. Ja, és mi általában félbarna, vagy rozskenyeret veszünk, fehér kenyeret nem nagyon.
2/5 anonim válasza:
A kenyértartó mellett tedd még be zacskóba is.Mi így tartjuk és nem szárad meg.
4/5 anonim válasza:
Nagy konyharuhába (mint régen tették) csomagolva teszem a kenyértartóba.3-4 napig biztosan ehető.
5/5 anonim válasza:
Én a mikrót használom kenyértartónak :) mert kicsi a konyhapultom... és abban van a pékárú bezacskózva. Igaz 2-3 nap múlva már kissé morzsálódik a kenyér, de még igen is ehető. Aztán berakom a mélyhűtőbe és ha összegyűlik egy jókora adag, akkor bundáskenyér és zsemlemorzsa lesz belőle.
(2 gyerekes anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!