Valaki elmagyarázná nekem? Nem volt fürdőszobánk és nem tudom sajnos!
20 éves lány vagyok nekünk nem volt fürdőszobánk és érdekelne hogy milyen bojlerrel lehet melegíteni a vizet?!
Hallottam a fa tüzelésű bojlerről, meg a sima bojlerről ami állandóan melegítené a vizet stb!
De nem értem pl a fa tüzeléses bojler működését, hogyan működik télen nyáron? El magyaráznátok? van még más milyen is? Melyik beépítése a drágább, de a víz melegítés céljábl melyik a gazdaságosabb?
Ha nem vattok 10 tagú család, vagy nem kell állatoknak meleg vitet térolni, legmegfelelőbb az átfolyós.
google > átfolyó vízmelegítő elektromos
Ha van rá módod, akkor mindenképpen az őrláng nélküli átfolyós gázbojlerhez ragaszkodj. Igaz, hogy nem éppen a legolcsóbb a kivitelezés szempontjából, de energiafelhasználás szempontjából ez a legtakarékosabb. Pontosan annyi vizet melegít csak fel, amennyire szükség van, még a villanybojler mindig a beállított hőfokon tartja a vizet akkor is, ha hetekig meg nem nyitod a csapot.
Ha ezt a megoldást választod, akkor viszont szánj pénz a szénmonoxid mérgezés megelőzésére is, így teljesen biztonságon használhatod majd. A gázszerelő ebben a kérdésben is segíteni tud a legjobb megoldásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!