Ki érti Orbán Viktor politikáját, sajnos én nem értem valaki elmagyarázná nekem?
Nekem is zavaros kicsit. Olyan, mintha próbálna mindenhez kapni, mindent egyszerre megoldani. Pedig inkább egyszerre csak egy dologra kéne koncentrálni, és azt RENDESEN végigcsinálni.
Gyurcsánynál legalább egyértelmű volt a politika. Eladjuk az országot, közben nem csinálunk semmit, és ellopjuk az összes pénzt. :) Ott tisztán és világosan értettem mindent. :)
Igen, nekem feltűnt a politikája. Egyszerű. Ahelyett, hogy tennének valamit az ország előre fele mozdítása érdekében, mutogatnak hátra fele, hogy azok a büdösrohadtmocskosszemétkommunistákelbaszták...
Ennyi a fidesz politikája. Bevezetik a munkatörvénykönyvüket is, amivel könnyebb lesz kirugdalni az embereket, mondván, hogy "ezt akarták az emberek"... Sz@rházi banda.
Röviden:
1. Hatalomért bármit
2. En mindenkinél mindent jobban tudok
3. nekem ne magyarázzon senki
4. Mindenkinek kuss aki nem velem ért egyet
5. Aki nekem betett vagy leresztbe tesz azt megbüntetjük.
6. Mindenért Gyurcsány a hibás
7. En sohasem hazudok vs. nem lesznek megszoritások
Elmagagyarázom neked mi Orbán Viktor politikájának a lényege:
Akinek van attól el venni, akitől fél azt békén hagyni, a családokat tönkre tenni, az enbereket végképp elüldözni a magyar földről, azokat a szerencsétleneket akiket a kapitalista tőkés bankárok kihasználtak mind magukra hagyni, a dolgozó embereket megfosztani a munkájuktól és a kapitalista eszméket valló válalkozók karmai közé vetni, és nem utolsó sorban azt a szerencsést akinek még valami csoda folytán maradt eddig valami kis értéke azokat mind törvényes úton tönkre tenni földönfutóvá és megnyomorítani.
Az öregeket, betegeket és rokkantakat a nép ellenségének titulálni, a magyart a magyarral összeuszítani, elégedetlenséget és gyűlöletet kelteni ...
És minemelett a saját hadseregét és védelmét kiépíteni.
Ez Orbán Viktor politikája!
Kérdem azokat a magyar embereket akik rá szavaztak; Ilyennek kébzelték el azt az embert aki azt igérte rendbe teszi az országot és a helyes utra tereli?
Ő az az ember aki kell a magyar népnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!