Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire általános, hogy egy...

Mennyire általános, hogy egy egyedülálló pasinál pók is van a lakásban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 00:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor erdőbe sem mész mert ott pók van? :D
2013. márc. 7. 01:12
 42/46 anonim válasza:
Nekem is van pókom a szobámban.Néha egymásnak szoktuk kiverni amikor nagyon kanosak vagyunk
2013. márc. 7. 04:14
 43/46 fospuska válasza:
100%
na, lett egy pók. van egy 130 centi magas kaktuszom,oda bútorozott be. 3.-on lakom,gőzöm sincs, hogy talált ide. jó,hogy a párom nincs itthon,mert ő ha meglát egyet,akkor előzmény nélkül,álló helyzetből felhúzza a nyakába a lábait. ekkor elkezd hatni a gravitáció,ezért legalább az egyiket visszateszi a földre. ez ismétlődik magas "C"-vel kísérve,meredt mutatóujjal jelölve a pontot,ahol felfedezte a szörnyet. ilyenkor jövök én és ádáz küzdelem után dupla nelsonba fogva nyomorult önkéntes lakásfoglalót,kivezetem az erkélyre. ott aztán elnézést kérek tőle,majd lehajítom a szemben levő fára, ahol be tud rendezkedni hosszú távra.
2013. márc. 7. 07:57
 44/46 A kérdező kommentje:
A turistaútvonalakon nincs pók. Elég szélesek ahhoz, hogy ott ne szőjön hálót. Csak úgy meg nem megyek be az erdő egyéb részeire, ahol aljnövényzet van. De amúgy igen, pl. ha egy elhanyagolt ösvényről van szó (amin persze nem megyek végig, csak ha kellően széles), na attól viszolygok. Az ökörnyálat is utálom, tudjátok, amibe tavasszal "bele lehet botlani." Meg a bogarakat.
2013. márc. 7. 21:15
 45/46 anonim ***** válasza:
Vezetés közben mászott a térdemen egy pók. Hát majdnem meghaltunk... xD
2013. márc. 7. 22:45
 46/46 A kérdező kommentje:
Nekem meg egyszer egy kertes házban lakó ismerősömnél, kint ültünk a verandán (ha így mondják?), egyszer csak pont a szemem elé ereszkedett le egy pók az ereszről. Majd hátraestem a székkel. :D
2013. márc. 7. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!