Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló fiúk/lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló fiúk/lányok, nektek nincs olyan érzésetek, hogy mindegy ki csak jó lenne ha lenne valakitek?

Figyelt kérdés

Én 17 éves ffi vagyok, soha nem volt barátnőm, de nem is hiányzott. Mostanában viszont elkapott egy érzés, ami minden nap bennem van, hogy kellene egy lány, de nem tudom hogy ki.

Mással is van ilyen?

2013. febr. 1. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden kanos férfival.
2013. febr. 1. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:

"mindegy ki "

Igy bele sem mentem egyetlen kapcsolatomban sem, és a jővőben sem fogok belemenni.

2013. febr. 1. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. Nem mindegy kit választok, komoly kapcsolatot szeretnék és ez a felfogás ehhez nem passzol.:)
2013. febr. 1. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
te még inkább fiú vagy, mint férfi :)
2013. febr. 1. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is ilyen volt, úgy augusztustól decemberig.
2013. febr. 1. 17:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem jól ért á, amit akartam.

Inkább úgy írom, hogy szerelmes vagyok, vagy hasonló, de nem tudom hogy kibe. Nekem sem mind1 hogy ki.

2013. febr. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!