Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák 3év alatti gyerekkel hol és hogy ismerkedtek?
te azon izzadtál volna hogy az apját megtartsd vagy lett volna eszed nem felcsináltatni magadat, nehogy elvárd mástól hogy a kölködet elfogadja és más fattyára herdáljon.
Ezt elqúrtad, nekiállhatsz egyedül felnevelni.
Najahh...ezért nem árt, ha vki legalább fogalmazni képes.
A válasz: bárhol. Ha van, aki vigyázni tud a lurkóra, akár szórakozni is elmehetsz.
Még jó hogy ennyi válás van...
FELELŐSSÉGTELES PÁRVÁLASZTÁS KÉNE MINDKÉT OLDALON!!!!
Nem azt írtam, hogy pótapát keresek!És nem kell itt lehurrogni, a gyerek tervezve volt, csak apukával az évek során nagyon eltávolodtunk, mert én változtam, ő meg leragadt. A gyerek miatt pedig bűn lett volna együtt maradni.
Csak tippekre lettem volna a kíváncsi, ha mondjuk esetleg valaki már átesett ezen. De a netes nem rossz, csak elég csalóka ott, hogy ki milyen ember, más az első benyomás egy kép alapján mint élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!