Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ebben ennyire furcsa?
családom, barátaim, állandóan azzal szekálnak, hogy nekem még miért nincs párkapcsolatom, gyerekem. Egyszerűen nem érdekel, és jó nekem egyedül mit nem fognak fel ezen? vagy én vagyok túl antiszociális, hogy jól érzem magam egyedülállóként?
Nincs olyan nap, hogy ne hoznák fel, és csodálkoznának rajta, hogy nekem nincs párkapcsolatom, gyerekem és a tudtukra is adom, hogy nekem jó így. Kapcsolatot nem akarok, nem is ismerek olyan embert akivel összejönnék (pedig sok emberrel ismerjük egymást) gyereket egyáltalán nem szeretnék (soha).
Nincsenek nagy elvárásaim senkivel szemben és egy teljesen átlagos külsejű ember vagyok, egyszerűen azért nincs kapcsolatom mert nem akarok.
(Szoktak menni a csipkelődések is, ha valaki felhoz olyan témákat mint pl szex, akkor: "te úgysem csinálod senkivel. te örülsz ha még képen látni fogsz olyat" stb.. stb.. ezeket próbálom figyelmen kívül hagyni, de akkor is irritáló
Szerintetek tényleg olyan eget rengetően nagy baj ez?
Ne aggódj, az ismerőseim engem is szívatnak ilyenekkel, de engem nem érdekel. Én 22 éves vagyok és tudom, hogy még nem állok készen rá. ELőször stabil anyagi hátteret szeretnék teremteni egy normális kapcsolathoz.
De ez nem minden, csak egy fontos lépcső. Ha jönne egy lány és azt érezném, hogy igazán szeret, akkor talán engednék.. de igazából tudom milyen érzékeny vagyok legbelül, egy csalódást tuti nem bírnék ki. Inkább akkor nem is engedem túl közel magamhoz.
nekem ugyan párkapcsolataim vannak de én is imádok egyedül lenni.nem tudok folyton a másik nyakán logni.
gyereket én se akarok, mondták sokan h ez meg fog változni. kétlem de ettöl még nem zárkozom elmert soha nem mond h soha. sokminden változott amire sohát mondtam. de 26 vagyok és még mindig nagyon távol áll tölem a gyerek. na meg kell hozzá partner. az összes volt osztálytársnömnek már családja és gyereke van. fura érzés.
én még marhára fiatalnak érzem magam hozzá na meg ebbe a világba? mikor én se élek meg? ugyan már. mire?hogy csak az is szenvedjen? meg én is töle?XD és szabadságmániás vagyok és egy gyerek az kalitkába zárna. kizárt h elviseljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!