Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furcsa, vagy gáz az, hogy 15 éves létemre 18 éves csajjal járok?
Neked nem gáz, sőt. Általában az iskolás fiúk felnéznek egy olyan 15 éves srácra, aki fiatal kora ellenére eltudott csábítani egy 18 éves lányt.
Neki gáz. Egy 15 éves kamasszal nincs mit kezdeni. Szerintem csúfolják is az osztálytársai.
Szia,
Röviden: Nem, sőtt miért lenne az.
Továbbá: szeretitek egymást? Valószínűleg igen. Akkor? Egymást választottátok akkor nem sok köze van hozzá senki másnak. Örülj annak,hogy egy "idősebb" lányhoz is felérsz nem csak a korodbeli lányokhoz.
Tudom miről beszélek ugyanis nekem főiskolás koromig(én 19 évesen kezdtem a fősulit) nem volt önmagamnál fiatalabb párom.Mindig 2-4 évvel idősebb csajokkal "jártam". Viszont soha sem büszkélkedtem ezzel, soha nem vertem nagydobra. Az osztálytársaim és a barátok "csak" azt tudták,hogy van barátnőm...és persze ette őket a sárga irigység szépen csendben amikor találkoztak velünk utcán/strandon/buliban/házibuliban/kerti party-n...Sokszor kérdezgették,hogy ki volt a csaj akivel voltam. Aztán csak egy laza egymondatos válasszal odadobtam: a párom/barátnőm, stb, stb... sem többet sem kevesebbet. Láttad volna csak azokat az irigy arcokat. Mert bizony tudták jól,hogy mi azt tesszük esténként, délutánonként, hétvégén amiről a legtöbb 15éves kamasz srác csak álmodozik! :)
...meg nem utolsó sorban ha bekerülsz ebbe a "körbe" akkor jó eséllyel a kapcsolat végeztével is megmaradnak az itt köttetett ismeretségek. Szóval az "újabb csaj utánpótlás sem lesz gond" ;)...
Szumma: Örülj és szeressétek egymást és élvezzetek minden együtt töltött pillanatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!