Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem furcsa egy gazdagabb pasi után egy szegényebbel lenni?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Pl egyik barátomat nem becsülte meg a volt csaja,tehát nem érdekelte mit kér tőle,például,hogy járjon sportolni edzeni.A csaj nem pedig a srác tényleg gazdag és jó élete van,mellette edzeni is jár.A csajt vitte mindig nyaralni,persze ezt ő nem értékelte,hiába kérte a haver nem teljesítette a dolgokat.Ilyenkor mi játszódik le a nők fejében?Nem félnek,hogy kiesik a cici a szájukból és a pasijuk elhagyja őket?
Persze a csajjal nem tudom mi lett.De magának kereste.
Az előző barátomnak volt autója, a mostaninak meg nincs, nekem sincs, hát járunk busszal, ez legyen a legnagyobb gondom. Soha eszembe sem jutott ilyen téren összehasonlítani őket. A mostani páromat szeretem, ő is szeret, és jó látni, ahogy együtt építjük fel az életünket.
25N
Nem tudom, én pont fordítva vagyok most, korábban évekig együtt voltam egy sráccal, aki szegényebb volt (vagyis hát azonos anyagi szinten álltunk), a mostani barátom családja viszont nagyon gazdag, tényleg... És ez mondjuk elég fura, korábban sose jártam ennyi rendezvényre, nem voltam ilyen elegánsabb helyeken, meg úgy alapvetően másabb azért az egész. Persze ez megint más helyzet, mert nem ő a gazdag, hanem a családja, még egyetemre járunk mindketten.
És hogy ezután fura lenne-e, ha megint szegényebb sráccal járok? Szerintem nem, mivel pont a mostani helyzet az, ami fura... az a normális lenne inkább. :)
No akkor Én pasiként próbálok valamiféle gondolatébresztőt írni Neked:
Miért is furcsa érzés ez számodra? Mert az! Ha nem lenne az akkor nem kérdezted volna nyilván! :)
Igen a mostani ill. az előzőleg megszokott kényelemszintednek annyira esetleg nem felel meg mint az előző "srác"(pontosabban az autója!). Ez van megszoktad a "jót" akkor...
Most meg bizony más van sok mindent másképp kell megoldanod/szervezned, másképp kell az időddel számolnod stb, stb...kiesnek az autóstúrák, szerelmeskedések a buli előtt/alatt/után és helyett a hátsóülésen...stb...mondjon bárki bármit is azért ennek is megvan/volt a maga varázsa :D
Viszont most vannak a lehetőségek a romantikus sétákra, fagyizásokra, kirándulásokra...stb,stb...
Voltam én is "autó nélküli" kamasz és akkor is nagyon szép és szuper barátnőim voltak...és láss "csodát" mindig feltaláltuk magunkat ;), minden téren :D !
Tehát nem adott hozzá a szerelmi életemhez szinte semmit az autó!Mondjuk az is igaz,hogy mire autóm lett addigra már egy fősulis voltam és koleszban laktam-ez meg gondolom no comment kategória :D -...a saját lakás(!)...no az már más lapra tartozik...az már igen!De bizony azt csak a főiskolás évek után sikerült már elérnem :)
Biztos vagyok benne,hogy feltaláljátok magatok :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!