Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szerettem volna ismerkedni egy lánnyal, viszont tegnap este elég furcsa álmom volt vele kapcsolatban. Jelenthet valamit az álom? Vagy olyan mint a jóslás, hogy semmit se ér?
Figyelt kérdés
Szóval gondolkodtam rajta hogy milyen lehetőségek adottak ennek a lánynak a megismerésére. Egyszer már beszéltünk, bár eléggé visszahúzódó volt. Most legutóbb róla álmodtam, viszont azt, hogy nem tudtunk elbeszélgetni egymással. Jóformán kussban ültünk egymás mellett. A szüleivel szintén, mivel az ő lakásukban voltunk. Jelenthet ez valamit? Hogy esetleg nem illünk össze? Vagy inkább csak ettől félnék, hogy nem illünk össze, az első találkozásunk óta? Pedig sokat gondolok rá...2012. dec. 27. 19:47
1/7 anonim válasza:
Ne higgyél az ilyen hülyeségekben.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez inkább az ezotéria témakör. csak egy álom, a legtöbb pszichológus szerint az agyad így pihen, és nem a jövőt látod.
3/7 anonim válasza:
Az álom sok mindent jelenthet, de semmiképpen nem utal a jövőre, és nem mondja meg, h mit csinál. A legtöbb álom vágyból, félelemből v tapasztalatból eredhet, a maradék pedig szimplán hülyeség. Nálad a félelemről lehet szó.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 27. 20:09
5/7 anonim válasza:
volt egy álmom, hogy szakítani fogok a barátnőmmel, amit baromságnak gondoltam,mivel aznap semmi gond nemvolt közöttünk. másnap olyan komoly vitába keveredtünk, és olyan dolgokat mondott, hogy azonnal szakítottunk.. úgyhogy soha nem lehet tudni mit rejt az álmod..
6/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki azon gondolkodott, hogy mi volt az a furcsa álom.
7/7 anonim válasza:
Az álom a mélyen elnyomott félelmeidből eredhet:/// persze mindenki szerint más és más. De ez sose egyértelmű. Szerintem ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!