Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek az egyedülálló anyukákról?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
jól kitoltak velük, vagy éppen ők voltak a kibírhatatlanok. legrosszabb esetben elhunyt a férjük
2013. jan. 14. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
a kérdés, hogy miért egyedülállóak?
2013. jan. 14. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
60%-ban kerülendő kategória komoly kapcsolatra. Gyerek, ex-férj, ex-anyós, a csaj anyja, ez mind bekavarhat...
2013. jan. 14. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat,konkretizálom: a kérdés hogy kerülendő kategória-e. Köszi az eddigi válaszokat.
2013. jan. 14. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem kerülendő kategória! nem biztos h az ő hibájuk hogy egyedülállóak lettek, és attól még lehetnek rendes emberek!! Nem kell előítéletesnek lenni velük, nekik különösen nehéz és kijárna nekik egy rendes férfi! ezt férfiként mondom! :))
2013. jan. 14. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú,hogy van aki kapásból úgy kezeli őket mintha leprások lennének.Nem biztos,hogy saját hibájukból egyedülállóak.Nekem semmi gondom nincs velük,csak fiatal vagyok még ahhoz,hogy gyereket neveljek és még anyagilag sem állok úgy,de ha ezek az akadályok nem lennének,ezer örömmel kapcsolatba kezdenék egy ilyen nővel.Aztán lehet,hogy naiv vagyok és rosszul sülne el.

22/F

2013. jan. 14. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha özvegy az más.

Ha a nő lépett félre, abszolút felejtős.

Ha "apjuk" kalandozott az meg a választást minősíti a ffi mellett persze.

2013. jan. 14. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Információ birtokában nagy hiba lenne ítélkezni!

-Sőt én most ismerkedem pont 1 ilyen anyukával,a férje 1 állat volt,ja amúgy én meg egyedülálló apuka vagyok!

-És sok nő tisztel azért amiért felneveltem a gyermekem,és én is tisztelem akik nem dobják őket el,nehéz sors az övék én már csak tudom!

2013. jan. 20. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy egy kapcsolat tönkre menjen mindig két ember kell! Az anyukénak tovább kell lépnie és nem szabad a dolgot személyes kudarcnak felfognia. Hosszú távon nem szabad teljesen a gyerek nevelésbe temetkezni mert a gyermeknek is jobb egy apuka aki mindig ott van és úgy szereti mint a sajátját. Na persze ez csak akkor működik ha az új társat elfogadjuk teljes értékű szülőnek és nincsen az a bizonyos én gyerekem te gyereked. Ne felejtkezzünk el arról hogy bármilyen is a gyermekünk ő talál egyszer egy társat mi meg öreg korunkra egyedül maradhatunk. Tehát csak mértékkel avval az önzetlenséggel.
2013. jan. 21. 09:34
 10/10 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszában van igazság!!Nem is kevés!

"Ne felejtkezzünk el arról,hogy bármilyen is a gyermekünk ő talál egyszer egy társat mi meg öreg korunkra egyedül maradhatunk:"

-Idézhetném Gothe-t,Az ember 1 napon rádöbben arra ,hogy az életben semmi sem fontos,sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az hogy szeressen valaki igazán!"

-Sajnos ezt sokan elfelejtik,>társ 1 életen át!

2013. jan. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!